Flyttfirma Skellefteå

Boka flyttfirma i Skellefteå!

 

flyttfirma

Flyttkillarna är en flyttfirma i Skellefteå som utför alla typer av flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Skellefteå men åtar sig även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. De flyttjänster vi kan utföra är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns fler flyttfirmor i Skellefteå och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda.

 

Kontakta oss idag

Behöver ni anlita en flyttfirma i Skellefteå idag kan ni ringa 010-206 7006, ni kan också ta en snabb snabb förfrågan eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare om du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skellefteå mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttning

Genom att anlita Flyttkillarna får du erfaren hjälp och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Skellefteå. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Det är viktigt med en ordentlig tidsplan och planering så att denna kan hållas, annars riskerar ni att få stopp i produktionen. När ni väljer Flyttkillarna för er företagsflytt får ni detta kunnande och den erfarenhet som krävs för en effektiv och smidig flytt. Vi utför företagsflyttningar i Skellefteå anpassade till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.