Flyttfirma Skellefteå

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Boka flyttfirma i Skellefteå!

Flyttkillarna är en flyttfirma i Skellefteå som utför alla typer av flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Skellefteå men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. De flyttjänster vi kan utföra är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Det finns fler flyttfirmor i Skellefteå och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda.

Kontakta oss idag

Behöver ni anlita en flyttfirma i Skellefteå idag kan ni ringa! ni kan också få svar på lättare frågor via snabbkontakt eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare om du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skellefteå mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttning

Genom att anlita Flyttkillarna får du erfaren hjälp och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flyttstädning Skellefteå

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Skellefteå. Garanti lämnas på alla flyttstädningar. Vi utför all flyttstädning med mångårig erfarenhet, stor servicekänsla och bra kvalitet.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Det är viktigt med en ordentlig tidsplan och planering så att denna kan hållas, annars riskerar ni att få stopp i produktionen. När ni väljer Flyttkillarna för er företagsflytt får ni detta kunnande och den erfarenhet som krävs för en effektiv och smidig flytt. Vi utför företagsflyttningar i Skellefteå anpassade till era flyttbehov.

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.