Flyttfirma Karlstad

Flyttjänster sedan 1992

 

Frågor & svar vid flytt

Här får ni svar på dom vanligaste frågorna vid flytt.

Hitta rätt flyttfirma? Anlita oss på Flyttkillarna i Karlstad

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Precis som överallt i landet finns det många flyttfirmor i Karlstad och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. För oss är det viktigt med nöjda kunder och vi jobbar alltid för att nå våra mål med bara nöjda kunder.

Privatflyttningar

När du ska flytta från en bostad till en annan kan du med fördel anlita vår flyttfirma. Vi har allt som behövs för att din flytt ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Vi tillhandahåller lämpliga flyttfordon och har alla de tillstånd och försäkringar som krävs för att verka som flyttfirma.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Karlstad oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar. Varför göra det jobbiga och tråkiga arbetet själv, när det finns proffs som kan utföra detta?

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktig med kunskap och erfarenhet av denna typ av tjänst. Vi utför din flytt och anpassar leveransen till företagets behov.

Flytthjälp till hela Karlstad

När det kommer till flytthjälp har vi lösningar för både privatpersoner som företag. Flytthjälpen som vi erbjuder utförs alltid av personal med mångårig erfarenhet, kundlyhördhet och noggrannhet. Anlitar du alltså oss på Flyttkillarna till din flytthjälp i Karlstad så kan vi garantera dig att du alltid får en trygg och skräddarsydd helhetslösning – just efter dina önskemål. Vårt motto är att vi som företag aldrig är nöjda innan du som kund är nöjd. Kontakta oss om du vill veta mer om den flytthjälp som vi har att erbjuda.

Kontakta oss för din flytt

Vid behov av flytthjälp i Karlstad kan ni kontakta oss på telefon 010-206 7006. Det går också att göra en Offertförfrågan för ett exakt flyttpris. Behöver du veta din flyttvolym kan du använda vår kubikräknare. Ska du flytta så tar vi emot såväl stora som små flyttuppdrag i Karlstad.