Flyttfirma Danmark Köpenhamn

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Utlandsflytt till och från Danmark, Köpenhamn.

Vi har flyttat nöjda kunder utomlands med ansvar, erfarenhet och goda referenser sen 1992

 

Flyttningar till och från Danmark. Vi kör utlandsflyttningar i hela Danmark men oftast Köpenhamn. Även flyttningar till Odense, Århus, Ålborg mm.. Större men även mindre bohagsflyttningar. Övriga flyttjänster packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunglyft och företag till och från Köpenhamn. Vi kör regelbundna turer mellan Köpehamn och Stockholm. Vi har stor kapacitet, Begär offert!

Flyttkillarna AB Köpenhamn +4589883671

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.