FLYTTFIRMA I YSTAD
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flytthjälp i Ystad?

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för flyttningen. I Ystad finns det flertalet flyttfirmor och för att vi ska stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi innehar självklart alla tillstånd som behövs och vi är förstås. Vårt mål är att göra alla våra alla våra kunder nöjda med det arbete vi utför.

Boka flyttfirma Flyttkillarna i Ystad!

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Ystad som med stort ansvar och lång erfarenhet står för personliga flyttjänster. Vi har mångårig erfarenhet, du är med andra ord i goda händer när du flyttar med oss. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Flyttjänster: flyttstädning, magasinering, montering och packning. Vi utför också specialtransporter som tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

Kontakta oss redan idag!

Vill ni komma i kontakt med en flyttfirma i Ystad med goda referenser kan ni ringa oss! Ni kan också via snabbkontakt göra en enklare förfrågan eller fylla i offertförfrågan för att få ett mer exakt flyttpris. Vår kubikräknare kan användas för att få koll på din flyttvolym. Ni kan välja vilket kontaktalternativ som passar er. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Ystad.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har allt som behövs för att göra din flytt så behaglig som möjligt. Genom att anlita Flyttkillarna får du både erfarenhet och ett lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har självklart yrkestrafiktillstånd som är ett måste för att försäkringar skall gälla. Vare sig det är flyttstädning, montering, packning, pianoflytt eller tungflytt hjälper vi dig att komma på plats i nya bostaden.

Flyttstädning

Att städa i samband med flytt är ett jobbigt moment som måste göras. Vi kan hjälpa dig flyttstädning i Ystad, oftast samma dag och du behöver inte vara där. Nyckeln lägger vi i brevlådan efter utfört arbete. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt & företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på alla inblandade. Flyttningen måste göras noggrant men samtidigt fort nog så att inga deadlines missas. Vi utför företagsflyttningar i Ystad alla dagar i veckan, vi anpassar oss till era flyttbehov.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis