Flyttfirma Ystad

Boka flyttfirma i Ystad!

 

flyttfirma

Flyttkillarna AB är en flyttfirma i Ystad som med stort ansvar och lång erfarenhet står för personliga flyttjänster. Vi har mångårig erfarenhet, du är med andra ord i goda händer när du flyttar med oss. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Flyttjänster: flyttstädning, magasinering, montering och packning. Vi utför också specialtransporter som tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

 

 

Hitta rätt flyttfirma i Ystad

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för flyttningen. I Ystad finns det flertalet flyttfirmor och för att vi ska stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi innehar självklart alla tillstånd som behövs och vi är förstås. Vårt mål är att göra alla våra alla våra kunder nöjda med det arbete vi utför.

Kontakta oss redan idag!

Vill ni komma i kontakt med en flyttfirma i Ystad med goda referenser kan ni ringa 010-206 7006 . Ni kan också göra en snabb snabb förfrågan eller fylla i offertförfrågan för att få ett mer exakt flyttpris. Vår kubikräknare kan användas för att få koll på din flyttvolym. Ni kan välja vilket kontaktalternativ som passar er. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Ystad.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har allt som behövs för att göra din flytt så behaglig som möjligt. Genom att anlita Flyttkillarna får du både erfarenhet och ett lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har självklart yrkestrafiktillstånd som är ett måste för att försäkringar skall gälla. Vare sig det är flyttstädning, montering, packning, pianoflytt eller tungflytt hjälper vi dig att komma på plats i nya bostaden.

Flyttstädning

Att städa i samband med flytt är ett jobbigt moment som måste göras. Vi kan hjälpa dig flyttstädning i Ystad, oftast samma dag och du behöver inte vara där. Nyckeln lägger vi i brevlådan efter utfört arbete. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt & företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på alla inblandade. Flyttningen måste göras noggrant men samtidigt fort nog så att inga deadlines missas. Vi utför företagsflyttningar i Ystad alla dagar i veckan, vi anpassar oss till era flyttbehov.

Yrkestrafiktillstånd och Transportöransvarsförsäkring

För att bedriva yrkestrafik måste man ha tillstånd och försäkring. Detta ska du som kund alltid kontrollera så ni INTE flyttar helt oförsäkrat. Flyttfirman skall ALLTID kunna uppvisa TRANSPORTÖRANSVARSFÖRSÄKRING, utan detta kör dom olaglig yrkestrafik.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.