FLYTTFIRMA VÄXJÖ
OFFERT PÅ 1 MINUT

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Växjö

Välkommen till en flyttfirma i Växjö som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer med mångårig erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Växjö men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Växjö

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på just din flyttning. Det finns mer än en flyttfirma i Växjö och för skilja oss från de andra sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så de rekommenderar oss till vänner och bekanta

Boka din flytthjälp i Växjö

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Växjö idag kan ni ringa 010-206 7006. Ni kan också få snabbkontakt eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja vad som passar dig. Vi utför alla uppdrag inom flytt, både små och stora.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du hjälp av erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Växjö: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Växjö oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Flytta Företaget?

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Växjö, allt anpassas till era flyttbehov.