GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Vallentuna

Behöver du anlita en flyttfirma i Vallentuna är vi det rätta valet. Vi erbjuder alla flyttjänster både för företag och privatpersoner. Vi har lång erfarenhet om goda referenser.  När du flyttar med oss kan du känna dig trygg. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Vallentuna men även med nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Begär offert!

Hitta rätt bland flyttfirmor i Vallentuna

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Vallentuna, men vi jobbar med att leverera det lilla extra och försöker alltid överträffa dina förväntningar på vår flyttfirma. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att ha så många nöjda kunder som möjligt.

Boka Flytthjälp i Vallentuna 

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Vallentuna idag kan ni ringa 010-206 7006. Det går också bra att använda en snabb snabb förfrågan eller fylla i Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja det som passar dig. Vi utför alla typer av flyttuppdrag i Vallentuna, både stora och små.

Privatflytt

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till en flyttfirma med lång erfarenhet och lämpligt flyttfordon. Vi hjälper dig med alla flyttjänster du kan önska i Vallentuna: Vi packar, emballerar och flyttar ditt bohag. När flyttbilen kommit fram till din nya bostad kan vi hjälpa dig med montering etc. Vi utför även flyttstädningen av din gamla bostad. Förutom dessa tjänster flyttar vi även tunga pjäser som pianon och flyglar. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer höga krav på flyttfirman. Kunnande och erfarenhet är viktigt för att kunna planera och hålla tidsplanen. För ditt företag är det viktigt att snabbt komma på plats i nya lokalerna så att onödiga förseningar undviks. Vi utför företagsflyttningar i Vallentuna, allt anpassas till era flyttbehov.