Flyttfirma Upplands Väsby

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttjänster sedan 1992

Tips vid flytt

Här ser du tips och svar på vanliga frågor vid flytt.
Läs mer

Personlig service

Från våra flyttkillar som har lång branscherfarenhet. Men börja gärna med en flyttförfrågan.

Försäkringar

Transportförsäkring som alltid ingår när ni bokar flytt hos oss.
Läs mer

Boka flytt online

Kan du göra enkelt när du flyttar lokalt. Gå bara in på din stad.

Boka en flyttfirma i Upplands Väsby

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Upplands Väsby som står för personliga flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer eftersom vi har gediget kunnande och mångårig erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Upplands Väsby med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Det finns flera flyttfirmor i Upplands Väsby och vi kan erbjuda extra kvalitet och trygghet för dig som kund. Vi har som mål att du som kund alltid ska vara nöjd med utfört uppdrag. Vi följer villkor i flyttbranschen.

Kontakta oss

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Upplands Väsby idag kan ni ringa oss på Flyttkillarna. Ni kan också göra en snabb förfrågan via snabbkontakt eller fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi utför allt inom flytt i Upplands Väsby. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Privatflytt (bohagsflytt)

Genom att anlita Flyttkillarna får tillgång till lång erfarenhet och lämpligt flyttfordon. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Upplands Väsby allt från själva flyttningen till flyttstädning och magasinering. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden. Vi löser självklart även din flyttstädning i Upplands Väsby samma dag eller när ni önskar för att sen lägga nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas såklart på alla flyttstädningar.

Företagsflytt / kontorsflytt

Att flytta från ett företag ställer höga krav på kunnande och bra tidsplanering. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så snabbt som möjligt utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar, allt anpassas till era flyttbehov.