GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt > Nationellflytt > Utlandsflytt >

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Upplands Väsby

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Upplands Väsby som står för personliga flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer eftersom vi har gediget kunnande och mångårig erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Upplands Väsby med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi har som mål att du som kund alltid ska vara nöjd med utfört uppdrag. Vi följer villkor i flyttbranschen.

Kontakta oss på Flyttkillarna

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Upplands Väsby idag kan ni fyll i en offertförfrågan och få pris direkt av oss på Flyttkillarna. Vi utför alla typer av flytt lokalt inom Upplands Väsby men också nationellt och utomlands. Med stor kapacitet är inget flyttuppdrag är för stort eller för litet för oss.

Privatflytt (bohagsflytt)

Genom att anlita Flyttkillarna får tillgång till lång erfarenhet och lämpligt flyttfordon. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Upplands Väsby allt från själva flyttningen till flyttstädning och magasinering. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden. Vi löser självklart även din flyttstädning i Upplands Väsby samma dag eller när ni önskar för att sen lägga nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas såklart på alla flyttstädningar.

Företagsflytt / kontorsflytt

Att flytta från ett företag ställer höga krav på kunnande och bra tidsplanering. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så snabbt som möjligt utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis