Flyttfirma Upplands Väsby

Boka en flyttfirma i Upplands Väsby

 

flyttfirma

Välkommen till Flyttkillarna AB, en flyttfirma i Upplands Väsby som står för personliga flyttjänster. När du flyttar med oss är du i goda händer eftersom vi har gediget kunnande och mångårig erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Upplands Väsby med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och tryggaste lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Upplands Väsby och vi kan erbjuda extra kvalitet och trygghet för dig som kund. Vi har som mål att du som kund alltid ska vara nöjd med utfört uppdrag. Vi har givetvis de tillstånd och försäkringar som behövs. Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer villkor i flyttbranschen. All vår personal är försäkrad i FORA.

Kontakta oss

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Upplands Väsby idag kan ni ringa 010-206 7006. Ni kan också göra en snabb snabb förfrågan eller fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi utför allt inom flytt i Upplands Väsby. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Privatflytt (bohagsflytt)

Genom att anlita Flyttkillarna får tillgång till lång erfarenhet och lämpligt flyttfordon. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Upplands Väsby allt från själva flyttningen till flyttstädning och magasinering. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Upplands Väsby samma dag eller när ni önskar för att sen lägga nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas såklart på alla flyttstädningar.

Företagsflytt / kontorsflytt

Att flytta från ett företag ställer höga krav på kunnande och bra tidsplanering. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så snabbt som möjligt utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.