FLYTTFIRMA UDDEVALLA
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt > Nationellflytt > Utlandsflytt >

Flyttkillarna – din flyttfirma i Uddevalla

Flyttkillarna är en flyttfirma i Uddevalla med lång erfarenhet och stort kunnande. När du väljer oss som flyttfirma kan du känna dig trygg och säker. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Uddevalla och hela Bohuslän, men utför även Nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Uddevalla

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och effektivaste lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Uddevalla och för att stå ut i mängden jobbar vi extra mycket för att tillhandahålla kvalitetstjänster inom flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så att de senare vill rekommendera oss.

Boka flytt

Fyll i vår offertförfrågan så får du flyttpris direkt och kan även boka flytthjälp direkt om du önskar. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Uddevalla mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra och säkert som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Uddevalla, såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt..

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Uddevalla. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt / Kontorsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. En viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Uddevalla och anpassar tid och omfång efter era flyttbehov.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis