Flyttfirma Uddevalla

Flyttkillarna – din flyttfirma i Uddevalla

 

flyttfirmaflyttkillarnauddevalla

Flyttkillarna är en flyttfirma i Uddevalla med lång erfarenhet och stort kunnande. När du väljer oss som samarbetspartner kan du känna dig trygg och säker. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Uddevalla och hela Bohuslän, men utför även flyttningar inom Sveriges gränser och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

 

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Uddevalla

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och effektivaste lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Uddevalla och för att stå ut i mängden jobbar vi extra mycket för att tillhandahålla kvalitetstjänster inom flytt. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så att de senare vill rekommendera oss.

Boka flytt

Vill ni boka en flyttfirma i Uddevalla redan idag kan ni ringa 010-206 7006. Det går också bra att göra en snabb >Enkel flyttförfrågan eller använda Offertförfrågan (nedan) för ett mer exakt pris på er flytt. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Uddevalla mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra och säkert som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Uddevalla, såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt..

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Uddevalla. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt / Kontorsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. En viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Uddevalla och anpassar tid och omfång efter era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.