Flyttfirma Tumba

Boka flyttfirma i Tumba

 

flyttfirma

Flyttkillarna är en flyttfirma i Tumba som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Tumba kan hjälpa er med bohagsflytt (privat), företagsflytt och flyttservice som flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunga lyft som pianoflytt och flygelflytt.

Vi utför flyttuppdrag lokalt i Tumba med omnejd, men vi ombesörjer även nationella flyttar och utlandsflyttar. Alla flyttjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet.

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Tumba

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt i Tumba. Det finns flera flyttfirmor i Tumba och för att få just ditt flyttuppdrag sätter vi flyttkvalité framför allt annat. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall känna sig trygga och vara nöjda med vår leverans.

Kontakta oss idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Tumba med omnejd, oavsett storlek.

 Ring oss på 010-206 7006 eller så kan du göra en snabb förfrågan eller fylla i den lite större Offertförfrågan (nedan) för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Tumba mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Bohagsflytt (privatflytt)

Flyttkillarna har allt som krävs för att just din flytt skall ske på ett tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt fordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttuppdrag i Tumba, oavsett storlek eller typ.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Tumba och vi lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Vi utför företagsflyttningar i Tumba, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.