GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Tumba

Flyttkillarna är en flyttfirma i Tumba som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Tumba kan hjälpa er med bohagsflytt (privat), företagsflytt och flyttservice som flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Tumba med omnejd, alla flyttjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet. Begär offert

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Tumba

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flytt i Tumba. Det finns flera flyttfirmor i Tumba och för att få just ditt flyttuppdrag sätter vi flyttkvalité framför allt annat. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall känna sig trygga och vara nöjda med vår leverans.

Kontakta oss och få flytthjälp till Tumba redan idag

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Tumba med omnejd, oavsett storlek.

Ring oss! eller så kan du göra en snabb förfrågan eller fylla i den lite större Offertförfrågan (nedan) för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Tumba mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Bohagsflytt (privatflytt)

Flyttkillarna har allt som krävs för att just din flytt skall ske på ett tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt fordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttuppdrag i Tumba, oavsett storlek eller typ.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Tumba och vi lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Vi utför företagsflyttningar i Tumba, allt anpassas till era flyttbehov.