Flyttfirma Sundsvall

Flyttjänster sedan 1992

 

Frågor & svar vid flytt

Här får ni svar på dom vanligaste frågorna vid flytt.

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Sundsvall

Vi är en flyttfirma i Sundsvall som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Sundsvall kan hjälpa er med privatflytt (bohagsflytt), kontors/företagsflytt eller flyttstädning. Vi erbjuder flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Sundsvall med omnejd, men vi ombesörjer även nationella flyttar och utlandsflyttar. Alla flyttjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet. Vi har givetvis de tillstånd och försäkringar som behövs. Vi följer villkor i flyttbranschen.

Hitta rätt flyttfirma i Sundsvall

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning i Sundsvall. Det finns flera flyttfirmor i Sundsvall och för att stå ut sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder och för att sticka ut bland alla dessa sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi är givetvis försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs för en seriös flyttfirma. Vårt mål är att alla kunder ska känna sig trygga och bli nöjda med oss som flyttfirma och därigenom rekommendera oss till sina vänner.

Boka Flyttkillarna idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Sundsvall med omnejd, oavsett storlek. När du behöver en flyttfirma i Sundsvall, ring oss! Det går också bra att använda de verktyg vi har här på hemsidan för att begära en offert! eller den lite större offertförfrågan nedan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Sundsvall mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett effektivt men tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Sundsvall. Oavsett om det är ett stort eller litet flyttuppdrag, genomför vi flytten med högsta kvalitet när det gäller effektivitet och säkerhet.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Sundsvall oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Du som företagare ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen följs så att ni snabbt kan vara igång igen utan onödigt stillestånd. Vi är en flyttfirma i Sundsvall som har det som krävs för att genom föra en företagsflytt. Vi utför företagsflyttningar i Sundsvall, helt anpassade efter just era flyttbehov.