FLYTTFIRMA SUNDSVALL
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt > Nationellflytt > Utlandsflytt >

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Sundsvall

Vi är en flyttfirma i Sundsvall som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Sundsvall kan hjälpa er med privatflytt (bohagsflytt), kontors/företagsflytt eller flyttstädning. Vi erbjuder flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Sundsvall men även Nationellt och utomlands. Vi följer villkor i flyttbranschen.

Hitta rätt flyttfirma i Sundsvall

Vi vill vara det självklara valet när du väljer flyttfirma i Sundsvall. Vi hjälper dig hitta bästa lösningen med komplett Flyttservice. För att stå ut sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vår ambition är 100% nöjda flyttkunder. Våra kunder skall kunna känna sig trygga och bli nöjda med oss som flyttfirma för att sen rekommendera oss som flyttfirma i Sundsvall.

Boka Flyttkillarna idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Sundsvall med omnejd, oavsett storlek. När du behöver en flyttfirma i Sundsvall fyll i vårt flyttförfrågan och få ett fastpris direkt! Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Sundsvall mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett effektivt men tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Sundsvall. Oavsett om det är ett stort eller litet flyttuppdrag, genomför vi flytten med högsta kvalitet när det gäller effektivitet och säkerhet.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Sundsvall oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Du som företagare ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen följs så att ni snabbt kan vara igång igen utan onödigt stillestånd. Vi är en flyttfirma i Sundsvall som har det som krävs för att genom föra en företagsflytt. Vi utför företagsflyttningar i Sundsvall, helt anpassade efter just era flyttbehov.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis