GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

>Offert lokalflytt >Offert nationellflytt >Offert Utlandsflytt

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Flyttkillarna – din flyttfirma i Sollentuna!

Flyttkillarna är en erfaren och välrenommerad flyttfirma i Sollentuna. Vi erbjuder personliga flyttjänster med engagemang och kvalitet. När du flyttar med oss är du i goda händer eftersom vi har lång erfarenhet av alla typer av flyttjänster. Vårt mål är att alltid leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden. Stor kapacitet – Begär Offert!

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Sollentuna

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns mängder av flyttfirmor i Sollentuna och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Sollentuna. Vi erbjuder alla förekommande flyttjänster såsom emballering, packning, montering, flyttstädning, magasinering och piano- eller flygelflytt.

Kontakta oss direkt

Om du ska flytta till eller från Sollentuna, eller inom lokalområdet kan du ringa oss på 010-206 7006. Det går också att göra en snabb förfrågan här på vår sajt. Det går också att använda den lite större flyttförfrågan här nedanför, för att få ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan använda när du vill ha koll på din flyttvolym.

Privat flyttning

Vi på Flyttkillarna AB har allt som krävs för att just din flytt ska ske på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till personal med lång erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste flyttfirma ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flyttstädning

En tråkig och jobbig del i flyttbestyren är att städa bostaden man nyss lämnat. Vi löser självklart även din flyttstädning i Sollentuna oftast samma dag och lägger sen nyckeln i din brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. En viktig del i flytten är planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar anpassade till era flyttbehov.

Företagsflytt till hela Sollentuna

I vårt tjänsteutbud hittar du även olika former av företagsflytt till hela Sollentuna. Vi utför företagsflytt för såväl små- som storföretag med mångårig yrkeserfarenhet. Vår personal har en stor yrkeskunnighet, kundlyhördhet och jobbar effektivt. Kontakta som sagt oss om du vill ha förstklassig företagsflytt till hela Sollentuna.

Få Flytthjälp till Sollentuna redan idag

Om något av ovanstående tjänster tilltalar dig och att du nu vill ha flytthjälp kan du kontakta oss både genom e-post, telefon eller kontaktformulär. Vi hjälper dig mer än gärna till att hitta den bästa möjliga flytthjälpslösningen just efter dina önskemål. Kontakta oss redan idag och få flytthjälp till Sollentuna. Vi är aldrig nöjda, innan du som kund är nöjd.