Flyttfirma Södertälje

Din flyttfirma i Södertälje – Flyttkillarna AB

 

flyttfirma

Välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Södertälje som står för personliga flyttjänster. Vi hjälper dig alltid att hitta den bästa lösningen för din flytt. Flyttkillarna sätter alltid dig som kund i centrum och strävar alltid efter att ha mycket nöjda kunder. Vi har lång erfarenhet av flyttjänster och goda referenser. Självklart har vi yrkestrafiktillstånd, vilket krävs för att försäkringar ska gälla.

Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Södertälje och Stockholmsregionen. Du kan även få hjälp med längre flytt inom landet och utlandsflyttningar. I Södertälje kan vi erbjuda full flyttservice genom hela flyttprocessen: emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, piano- och fygelflytt och magasinering

Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda och vilja rekommendera oss till vänner och bekanta.

Privatflyttningar / Bohagsflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Behöver du hjälp i nya bostaden med uppsättning av tavlor eller gardinstänger, så kan vi stå till tjänst med det också.

Vill du slippa den tråkiga flyttstädningen av gamla bostaden? Inga problem, det löser Flyttkillarna. Oftast genomför vi städningen samma dag och vi lämnar alltid garanti för flyttstädningen.

Företagsflytt / Kontorsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och planering, så ni snabbt är igång i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och kan hjälpa dig på ett säkert och effektivt sätt. Vi anpassar våra tjänster helt efter era flyttbehov.

Kontakta oss!

När ni behöver hjälp av en flyttfirma i Södertälje kan ni nå oss på olika sätt, välj det som passar er bäst. Via telefon når ni oss på 010-206 7006. Ett annat sätt är att göra en snabb förfrågan här på hemsidan, eller fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris (nedan). Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Oavsett om det rör sig om en stor eller liten flytt tar vi tacksamt emot din bokning.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.