Flyttfirma Södertälje

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Din flyttfirma i Södertälje – Flyttkillarna AB

Välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Södertälje som står för personliga flyttjänster. Vi hjälper dig alltid att hitta den bästa lösningen för din flytt. Flyttkillarna sätter alltid dig som kund i centrum och strävar alltid efter att ha mycket nöjda kunder. Vi har lång erfarenhet av flyttjänster och goda referenser. Självklart har vi yrkestrafiktillstånd, vilket krävs för att försäkringar ska gälla.

Privatflyttningar / Bohagsflyttningar

Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Södertälje och Stockholmsregionen. Du kan även få hjälp med längre flytt inom landet och utlandsflyttningar. I Södertälje kan vi erbjuda full flyttservice genom hela flyttprocessen: emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, piano- och flygelflytt och magasinering. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda och vilja rekommendera oss till vänner och bekanta. Vill du slippa den tråkiga flyttstädningen av gamla bostaden? Inga problem, det löser Flyttkillarna. Oftast genomför vi städningen samma dag och vi lämnar alltid garanti för flyttstädningen.

Företagsflytt / Kontorsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och planering, så ni snabbt är igång i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi har lång erfarenhet av företagsflytt och kan hjälpa dig på ett säkert och effektivt sätt. Vi anpassar våra tjänster helt efter era flyttbehov.

Kontakta oss för flytthjälp till Södertälje

När ni behöver hjälp av en flyttfirma i Södertälje kan ni nå oss på olika sätt, välj det som passar er bäst. Via telefon når ni oss på 010-206 7006. Ett annat sätt är att göra en lättare förfrågan via snabbkontakt här på hemsidan, eller fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris (nedan). Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Oavsett om det rör sig om en stor eller liten flytt tar vi tacksamt emot din bokning.