Flyttfirma Skövde

OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Skövde!

Välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Skövde som står för personliga flyttjänster. Vi har mångårig erfarenhet och goda referenser så du kan tryggt lämna över dina flyttbestyr till oss.  Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Skövde och omkringliggande orter, men utför även flyttningar i Sverige och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi kan erbjuda flyttning, flyttbil,  packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering, tunglyft, pianoflytt samt flygelflytt.

Rätt flyttfirma i Skövde

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Av alla flyttfirmor i Skövde vill vi stå ut i mängden så vi sätter flyttkvalité framför allt annat. då vi vill ha nöjda flyttkunder Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är nöjda flyttkunder som gärna rekommenderar oss till andra. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skövde såväl små som stora uppdrag.

Privatflyttningar / Bohagsflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpliga flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Ett jobbigt och tråkigt moment i samband med flytt är att återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Skövde oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och planeringen är väldigt viktig så att tidsplanen hålls. Det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan fördröjning. Vi har erfarenheten att utföra företagsflyttningar i Skövde och anpassar flytten helt efter era behov.

Kontakta oss för att få Flytthjälp i Skövde

Om du vill få flytthjälp i Skövde redan idag så ska du kontakta oss på Flyttkillarna. Vår personal arbetar alltid med stor kundlyhördhet, noggrannhet och trygghet. Anlitar du oss får du med andra ord alltid en trygg helhetslösning – just efter dina önskemål. Kontakta oss därför redan idag om du vill få förstklassig flytthjälp i Skövde.

Boka oss

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Skövde idag kan ni ringa oss! Ni kan också få svar på lättare frågor via snabbkontakt eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Behöver du veta din flyttvolym kan du använda vår kubikräknare.