Flyttfirma Skövde

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Skövde!

 

flyttfirma

Välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Skövde som står för personliga flyttjänster. Vi har mångårig erfarenhet och goda referenser så du kan tryggt lämna över dina flyttbestyr till oss.  Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Skövde och omkringliggande orter, men utför även flyttningar i Sverige och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi kan erbjuda flyttning, flyttbil,  packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering, tunglyft, pianoflytt samt flygelflytt.

 

 

Rätt flyttfirma i Skövde

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Av alla flyttfirmor i Skövde vill vi stå ut i mängden så vi sätter flyttkvalité framför allt annat. då vi vill ha nöjda flyttkunder Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är nöjda flyttkunder som gärna rekommenderar oss till andra. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Skövde såväl små som stora uppdrag.

Privatflyttningar / Bohagsflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpliga flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Ett jobbigt och tråkigt moment i samband med flytt är att återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Skövde oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och planeringen är väldigt viktig så att tidsplanen hålls. Det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan fördröjning. Vi har erfarenheten att utföra företagsflyttningar i Skövde och anpassar flytten helt efter era behov.

Boka oss

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Skövde idag kan ni ringa 010-206 7006, ni kan också ta en snabb snabb förfrågan eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Behöver du veta din flyttvolym kan du använda vår kubikräknare.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.