Flyttfirma Östersund

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Östersund!

 

flyttfirma

Välkommen till Flyttkillarna – en flyttfirma i Östersund som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttservice i Östersund med omnejd, men även regionalt i Jämtland, nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Flyttjänster som kan erbjudas i Östersund är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt.

 

 

Hitta rätt bland flyttfirmor i Östersund

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Bland flera flyttfirmor i Östersund står vi ut i mängden genom att vi sätter flyttkvalité och nöjda flyttkunder främst. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda och vilja rekommendera oss för vänner och bekanta.

Om ni vill ha flytthjälp av en flyttfirma i Östersund kan ni ringa oss på 010-206 7006. Ni kan också göra en flyttförfrågan här på hemsidan, dels en snabb snabb förfrågan eller den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym.

Privatflyttningar

När du ska göra en privat flytt kan du känna dig trygg med Flyttkillarna. Vi har allt som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Ett moment man gärna är utan i samband med flytt är flyttstädning av er gamla bostad. Vi kan självklart ordna er flyttstädning i Östersund. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Flytt av kontor / företag

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på planeringen så att uppsatt tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer igång snabbt utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Östersund som anpassas till ert företags flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.