FLYTTFIRMA I MÄRSTA
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Flyttfirman Flyttkillarna i Märsta

Välkommen till en flyttfirma i Märsta som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Märsta men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag så du är i goda händer. Vi hjälper dig med både privatflytt och företagsflytt.

Hitta rätt bland flyttfirmor i Märsta

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen när du skall flytta. Det finns ett antal flyttfirmor i Märsta och för att sticka ut sätter vi flyttkvalité framför allt då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs.

Boka flyttjänster

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Märsta kan ni ringa oss på telefon 010-206 7006. Det går också bra att ställa lättare fråga via snabbkontakt eller använda Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Du kan även kontrollera din flyttvolym med hjälp av vår kubikräknare. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Märsta mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttning

Genom att anlita oss på Flyttkillarna AB får du erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Märsta: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att du måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Flytta företag?

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Märsta med omnejd vid den tidpunkt det passar er bäst.

Få flytthjälp till Märsta redan idag

Om du bor i Märsta och behöver flytthjälp ska du inte tveka att höra av dig till oss. Vi erbjuder flertalet smidiga helhetslösningar när det kommer till flytthjälp inom hela Märstaområdet. Vårt motto är att vi aldrig är nöjda förrän du som kund är nöjd. Kontakta därför Flyttkillarna redan idag om du vill ha förstklassig flytthjälp i Märsta.