Flyttfirma Märsta

Flyttfirman Flyttkillarna i Märsta

 

flyttfirma Märsta

Välkommen till en flyttfirma i Märsta som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Märsta men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag så du är i goda händer. Vi hjälper dig med både privatflytt och företagsflytt.

 

 

Hitta rätt bland flyttfirmor i Märsta

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen när du skall flytta. Det finns ett antal flyttfirmor i Märsta och för att sticka ut sätter vi flyttkvalité framför allt då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs.

Boka flyttjänster

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Märsta kan ni ringa oss på telefon 010-206 7006. Det går också bra att göra en snabb förfrågan eller använda Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Du kan även kontrollera din flyttvolym med hjälp av vår kubikräknare. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Märsta mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttning

Genom att anlita oss på Flyttkillarna AB får du erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Märsta: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att du måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Flytta företag?

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Märsta med omnejd vid den tidpunkt det passar er bäst.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.