FLYTTFIRMA I LUND
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

>Lokalflytt >Nationellflytt >Utlandsflytt

Flyttkillarna – en flyttfirma i Lund

Välkommen till en flyttfirma i Lund som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Lund med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Övriga flyttjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunglyft som pianoflytt och flygelflytt.

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Lund

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det myllrar av flyttfirmor i Lund och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så vi får fina referenser och rekommendationer.

Kontakta oss idag!

Boka flytthjälp med Flyttkillarna idag. Hos oss får du flyttpris på 1 minut. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Lund mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttningar

Flyttkillarna AB i Lund har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du flytterfarenhet och hög kvalitet på arbetet. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd och gällande försäkringar i Trygg Hansa. Vi flyttar dig lokalt, nationellt och utomlands.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Lund oftast samma dag och lägger sen nyckeln i din brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Lund anpassat till era flyttbehov.

Få flytthjälp i Lund redan idag

Om du behöver flytthjälp i Lund redan idag så ska du inte tveka med att kontakta oss. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformulär. Vi hjälper dig mer än gärna till att hitta den bästa möjliga flytthjälpslösningen till dig.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis