Flyttfirma Lund

Flyttkillarna – en flyttfirma i Lund

 

flyttfirma lund

Välkommen till en flyttfirma i Lund som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Lund med omnejd. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Övriga flyttjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunglyft som pianoflytt och flygelflytt.

 

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Lund

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det myllrar av flyttfirmor i Lund och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så vi får fina referenser och rekommendationer.

Kontakta oss idag!

Ring 010-206 7006 för att boka en flytt eller någon flyttjänst. Det går också att göra en snabb snabb förfrågan eller använd flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi ger dig flera alternativ så ni kan välja vad som passar er. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Lund mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttningar

Flyttkillarna AB i Lund har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du flytterfarenhet och hög kvalitet på arbetet. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd och gällande försäkringar i Trygg Hansa. Vi flyttar dig lokalt, nationellt och utomlands.

Flyttstädning

Vi löser självklart även din flyttstädning i Lund oftast samma dag och lägger sen nyckeln i din brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Lund anpassat till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.