Flyttfirma Luleå
Offert på 1 minut

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka en flyttfirma i Luleå?

Välkommen till en flyttfirma i Luleå som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer med mångårig erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Luleå men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Anlita Flyttkillarna i Luleå

Vi hjälper dig till bästa lösningen bland alla flyttfirmor i Luleå, och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att våra flyttkunder skall vara nöjda så att man sen kan rekommendera Flyttkillarna AB.

Kontakt

Behöver ni hjälp av en flyttfirma i Luleå idag kan ni ringa! Det går också bra att göra lättare förfrågan på snabbkontakt eller använda den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Luleå mindre och större. Kort sagt – vi hjälper er med allt inom flytt.

Privatflytt

Genom att anlita Flyttkillarna i Luleå får du flytterfarenhet och ett flyttföretag med goda referenser. Vi innehar yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Luleå, som flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Luleå i samband med flytt och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

En företagsflytt ställer krav på kunnande samt bra planering så att tidsplanen hålls. Det är viktigt att ni kommer igång snabbt utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Luleå som anpassas till era flyttbehov.