Flyttfirma Lidingö

Flyttkillarna – en välrenommerad flyttfirma i Lidingö!

 

Behöver du flytthjälp i Lidingö är du välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Lidingö som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer tack vare vår mångåriga erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Lidingö men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Oavsett om du ska flytta långt eller bara en kortare sträcka får du samma fina service från oss. Vill strävar efter att utföra riktigt bra tjänster till en rimlig kostnad.

 

Hitta rätt bland flyttfirmor i Lidingö

Vi hjälper dig till den bästa lösningen när du skall flytta. Det finns flera flyttfirmor i Lidingö och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité och nöjda flyttkunder i fokus. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda.

Boka en flytt idag!

Du kan ringa oss på telefon 010-206 7006 om ni önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Lidingö Ni kan också göra en snabb förfrågan eller använda Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi utför alla uppdrag inom flytt och tar emot såväl små som stora flyttningar.

Privatflyttningar

Flyttkillarna i Lidingö har vad som krävs för att just din flytt skall bli så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och ett flyttföretag med goda referenser. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster som flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt eller flygelflytt.

Flyttstädning

Vi löser självklart din flyttstädning i Lidingö. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande samt planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar i Lidingö anpassat till era behov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.