FLYTTFIRMA LIDINGÖ
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalt > Nationellt > Utomlands >

Flyttkillarna AB – en välrenommerad flyttfirma i Lidingö!

Behöver du flytthjälp i Lidingö är du välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Lidingö som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi utför flyttningar lokalt, nationellt och utomlands. Flyttkillarna har stor kapacitet och ger dig Sveriges snabbaste flyttpris!

Vi är rätt flyttfirma i Lidingö

Vi hjälper dig till den bästa lösningen när du skall flytta. Vi sticker ut i mängden och sätter flyttkvalité och nöjda flyttkunder i fokus. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda.

Boka er flytt idag!

Du kan ringa oss eller boka flytt online om ni önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Lidingö Ni kan också göra en snabb förfrågan eller använda Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi utför alla uppdrag inom flytt och tar emot såväl små som stora flyttningar.

Privatflyttningar i Lidingö

Flyttkillarna i Lidingö har vad som krävs för att just din flytt skall bli så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och ett flyttföretag med goda referenser. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster som flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt eller flygelflytt.

Företagsflytt Lidingö

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande samt planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar i Lidingö anpassat till era behov.Behöver du hjälp med kontorsflytt på Lidingö? I sådant fall har du kommit till rätt webbplats. Vi utför kontorsflytt till hela Lidingö med stor yrkeserfarenhet, kundlyhördhet och noggrannhet. Anlitar du Flyttkillarna får du med andra ord en säker och skräddarsydd lösning när det kommer till kontorsflytt.

Flyttstädning

Vi löser självklart din flyttstädning i Lidingö. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Få Flytthjälp i Lidingö redan idag

Om du intresserad av att få flytthjälp till Lidingö redan idag kan du kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformulär. Vi hjälper dig att hitta bästa möjliga skräddarsydda lösningen när det kommer till flytthjälp i Lidingö.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis