Flyttfirma Lidingö

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttjänster sedan 1992

Tips vid flytt

Här ser du tips och svar på vanliga frågor vid flytt.
Läs mer

Personlig service

Från våra flyttkillar som har lång branscherfarenhet. Men börja gärna med en flyttförfrågan.

Försäkringar

Transportförsäkring som alltid ingår när ni bokar flytt hos oss.
Läs mer

Boka flytt online

Kan du göra enkelt när du flyttar lokalt. Gå bara in på din stad.

Flyttkillarna – en välrenommerad flyttfirma i Lidingö!

Behöver du flytthjälp i Lidingö är du välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Lidingö som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer tack vare vår mångåriga erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Lidingö men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Stor kapacitet – Begär offert!

Hitta rätt bland flyttfirmor i Lidingö

Vi hjälper dig till den bästa lösningen när du skall flytta. Det finns flera flyttfirmor i Lidingö och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité och nöjda flyttkunder i fokus. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda.

Boka en flytt idag!

Du kan ringa oss eller boka flytt online om ni önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Lidingö Ni kan också göra en snabb förfrågan eller använda Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi utför alla uppdrag inom flytt och tar emot såväl små som stora flyttningar.

Privatflyttningar

Flyttkillarna i Lidingö har vad som krävs för att just din flytt skall bli så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och ett flyttföretag med goda referenser. Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster som flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt eller flygelflytt.

Flyttstädning

Vi löser självklart din flyttstädning i Lidingö. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande samt planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar i Lidingö anpassat till era behov.