FLYTTFIRMA I LERUM
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Offert Lokalflytt Offert Nationellflytt Offert Utlandsflytt

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirma i Lerum!

Välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Lerum som står för personliga flyttjänster med lång erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Lerum med omnejd, men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum när vi utför flyttuppdragen. Flyttjänster i Lerum är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi utför även tunglyft, pianoflytt och flygelflytt.

Hitta rätt bland flyttfirmor

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen när du flyttar. Eftersom det finns flera flyttfirmor i Lerum erbjuder vi högsta kvalitet och strävar efter att få nöjda flyttkunder. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda och belåtna med vårt arbete.

Kontakta Flyttkillarna!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Lerum kan ni ringa 010-206 7006,  men också ta en snabbkontakt eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett flyttpris. Vi har även en kubikräknare så att du kan ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttar i Lerum mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Privatflyttningar

Genom att anlita vår flyttfirma vet du att du får erfaren hjälp. Vi har även goda referenser. Oavsett om du ska flytta inom Lerum med omnejd, eller tvärs över landet, får du den flytthjälp du behöver.

Vi hjälper även till med din flyttstädning i Lerum. Oftast genomförs städningen samma dag och vi lämnar givetvis garanti på flyttstädningen.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer höga krav på kunnande och planering. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så snabbt som möjligt utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Lerum med omnejd och anpassar oss så att era flyttbehov kommer i första hand.