Flyttfirma Landskrona

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttjänster sedan 1992

Tips vid flytt

Här ser du tips och svar på vanliga frågor vid flytt.
Läs mer

Personlig service

Från våra flyttkillar som har lång branscherfarenhet. Men börja gärna med en flyttförfrågan.

Försäkringar

Transportförsäkring som alltid ingår när ni bokar flytt hos oss.
Läs mer

Boka flytt online

Kan du göra enkelt när du flyttar lokalt. Gå bara in på din stad.

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Landskrona!

Välkommen till Flyttkillarna, en flyttfirma i Landskrona med ansvarstagande och erfarenhet, samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Landskrona men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Oavsett om du flyttar två kvarter, eller tvärs över landet är vi det rätta valet. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Landskrona

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det myllrar av flyttfirmor i Landskrona och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med sin flytt och kunna rekommendera oss till vänner och bekanta.

Kontakta oss idag!

Behöver ni hjälp av en flyttfirma i Landskrona kan ni kontakta oss på olika sätt. Via telefon når ni oss på 010-206 7006. Ni kan få snabbkontakt för lättare frågor eller fylla i Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Du kan även använda vår kubikräknare för att se vilken flyttvolym du har.  Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Landskrona mindre och större.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla de verktyg som krävs för att flyttningen skall gå så smidigt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster såsom flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag ställer krav på kunnande och erfarenhet, det är viktigt att planera så att tidsplanen hålls och inga onödiga förseningar sker. Vi utför företagsflyttningar i Landskrona anpassat till era flyttbehov.

Flyttstädning

Ett moment i samband med flytt är att man måste flyttstäda gamla bostaden. Vi löser givetvis även din flyttstädning i Landskrona. Oftast genomförs denna samma dag och sen lämnar vi nyckeln i brevlådan, enkelt och smidigt. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.