FLYTTFIRMA I KUNGSBACKA
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalt > Nationellt > Utomlands >

Flyttfirma i Kungsbacka

Vi på Flyttkillarna sätter kvalitet framför att annat eftersom vi vill ha nöjda flyttkunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med vårt arbete och kunna rekommendera oss till andra. Flyttkillarna är en flyttfirma i Kungsbacka som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi kan hjälpa dig med följande flyttjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering.

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Kungsbacka

Du kan ringa 010-206 7006 för att boka flyttning eller andra flyttjänster. Du kan också använda snabbkontakt vid lättare frågor eller fylla i den lite större offertförfrågan nedan för ett mer exakt flyttpris. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Kungsbacka, från de minsta till de största.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har allt som behövs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar (på väg) skall gälla. Förutom flyttjänsterna kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden och ställa alla saker på plats.

Flyttstädning Kungsbacka

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Kungsbacka, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar. All flyttstäd utförs alltid med stor yrkeserfarenhet, stor servicekänsla och tideffektivt.

Företagsflytt, Kontorsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Kungsbacka alla dagar i veckan, vi anpassar oss till era flyttbehov.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis