Flyttfirma Kungsbacka

Flyttfirma i Kungsbacka

 

Hitta rätt flyttfirma i Kungsbacka

Eftersom det finns flera flyttfirmor i Kungsbacka kan det vara svårt att välja den som passar dig bäst. Vi på Flyttkillarna sätter kvalitet framför att annat eftersom vi vill ha nöjda flyttkunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med vårt arbete och kunna rekommendera oss till andra. Flyttkillarna är en flyttfirma i Kungsbacka som står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vi kan hjälpa dig med följande flyttjänster: packning, montering, flyttstädning och magasinering. Vi kör även specialtransporter / tunglyft.

Boka flyttning

Du kan ringa 010-206 7006 för att boka flyttning eller andra flyttjänster. Du kan också använda  snabb förfrågan eller fylla i den lite större offertförfrågan nedan för ett mer exakt flyttpris. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Kungsbacka, från de minsta till de största.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har allt som behövs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar (på väg) skall gälla. Förutom flyttjänsterna kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden och ställa alla saker på plats.

Flyttstädning

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Kungsbacka, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Kungsbacka alla dagar i veckan, vi anpassar oss till era flyttbehov.

Yrkestrafiktillstånd och Transportöransvarförsäkring

Dessa måste man ha för att få bedriva yrkestrafik. Som kund ska du alltid kontrollera detta så ni INTE flyttar helt oförsäkrat. En flyttfirma skall ALLTID kunna uppvisa TRANSPORTÖRANSVARSFÖRSÄKRING. Kan de inte uppvisa detta kör de olaglig yrkestrafik, vilket kan bli en dyr affär för dig som kund.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.