Flyttfirma Karlskoga

Boka flyttfirma i Karlskoga – Flyttkillarna

 

Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Karlskoga med omnejd, men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Du kan tryggt anlita oss oavsett om du ska flytta några kvarter eller tvärs över landet. Flyttkillarna i Karlskoga är en flyttfirma som står för personliga flyttjänster med hög kvalitet. När du anlitar oss är du i goda och trygga händer med mångårig erfarenhet.

 

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Karlskoga

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen på just din flyttning. Ring oss på 010-206 7006 för att få hjälp med din flyttbokning. Du kan även använda verktygen på vår hemsida för att få fram flyttpris. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda flyttkunder. Vi utför både stora och små flyttuppdrag i Karlskoga.

Privatflytt

När du behöver hjälp med din flytt kan vi på Flyttkillarna hjälpa dig på ett effektivt och tryggt sätt. igt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi utför alla flyttjänster som behövs och tillhandahåller flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt, flygelflytt. Vi hjälper dig också att komma på plats i nya bostaden.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Karlskoga oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt / företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och erfarenhet. Det är också viktigt att planeringen är rätt, så att tidsplanen hålls för att undvika förseningar och driftstopp. Vi utför företagsflyttningar i Karlskoga 7 dagar i veckan och anpassar vårt jobb till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.