GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Karlskoga

Vi hjälper dig hitta den bästa lösningen på just din flyttning. Ring oss för att få hjälp med din flyttbokning. Du kan även använda verktygen på vår hemsida för att få fram flyttpris. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda flyttkunder. Vi utför både stora och små flyttuppdrag i Karlskoga.

Privatflytt

När du behöver hjälp med din flytt kan vi på Flyttkillarna hjälpa dig på ett effektivt och tryggt sätt. igt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi utför alla flyttjänster som behövs och tillhandahåller flyttbil, flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt, flygelflytt. Vi hjälper dig också att komma på plats i nya bostaden.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Karlskoga oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt / företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och erfarenhet. Det är också viktigt att planeringen är rätt, så att tidsplanen hålls för att undvika förseningar och driftstopp. Vi utför företagsflyttningar i Karlskoga 7 dagar i veckan och anpassar vårt jobb till era flyttbehov.