Flyttfirma Kalmar

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttjänster sedan 1992

Tips vid flytt

Här ser du tips och svar på vanliga frågor vid flytt.
Läs mer

Personlig service

Från våra flyttkillar som har lång branscherfarenhet. Men börja gärna med en flyttförfrågan.

Försäkringar

Transportförsäkring som alltid ingår när ni bokar flytt hos oss.
Läs mer

Boka flytt online

Kan du göra enkelt när du flyttar lokalt. Gå bara in på din stad.

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Kalmar

Flyttkillarna i Kalmar arbetar med flyttningar lokalt i Kalmar, men åtar sig även nationella flyttningar och utlandsflyttar. Välkommen till en flyttfirma i Kalmar som står för personliga flyttjänster med ansvar och kvalitet. När du flyttar med oss är du i goda händer med mångårig erfarenhet. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vårt mål är inte att vara största flyttfirman, utan den bästa. Vi vill alltid att kunden ska känna sig nöjd med slutfört uppdrag.

Kontakta oss idag

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Kalmar idag kan ni ringa 010-206 7006. Via hemsidan kan ni också få snabbkontakt eller fylla i Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare för att kolla flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Kalmar och närliggande orter. Oavsett storlek på flytten är vi beredda att hjälpa dig.

Flyttfirmor i Kalmar

I Kalmar finns det många flyttfirmor och det kan vara svårt att välja. Vi står för det trygga alternativet, med lång erfarenhet och kunnande. Vi sätter flyttkvalitet fram allt annat eftersom vi har som mål att alla våra kunder ska känna sig nöjda med vårt arbete. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Du kan hitta våra tillstånd bland länkarna längst ner på hemsidan.

Privatflyttning

Vi på Flyttkillarna har yrkestrafiktillstånd som krävs för att försäkringarna ska gälla. Vi kan alltid erbjuda rätt verktyg och flyttfordon för just dina behov. Vi hjälper dig med alla förekommande flyttjänster i Kalmar såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt. Flyttstädningen utför vi oftast samma dag och vi lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Vi utför även företagsflyttningar i Kalmar, allt anpassas till era flyttbehov.

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.