GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Kalmar

Flyttkillarna i Kalmar arbetar med flyttningar lokalt i Kalmar, men åtar sig även nationella flyttningar och utlandsflyttar. Välkommen till en flyttfirma i Kalmar som står för personliga flyttjänster med ansvar och kvalitet. När du flyttar med oss är du i goda händer med mångårig erfarenhet. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Vårt mål är inte att vara största flyttfirman, utan den bästa. Vi vill alltid att kunden ska känna sig nöjd med slutfört uppdrag.

 

Kontakta oss idag

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Kalmar idag kan ni ringa 010-206 7006. Via hemsidan kan ni också få snabbkontakt eller fylla i Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare för att kolla flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Kalmar och närliggande orter. Oavsett storlek på flytten är vi beredda att hjälpa dig.

Flyttfirmor i Kalmar

I Kalmar finns det många flyttfirmor och det kan vara svårt att välja. Vi står för det trygga alternativet, med lång erfarenhet och kunnande. Vi sätter flyttkvalitet fram allt annat eftersom vi har som mål att alla våra kunder ska känna sig nöjda med vårt arbete. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Du kan hitta våra tillstånd bland länkarna längst ner på hemsidan.

Privatflyttning

Vi på Flyttkillarna har yrkestrafiktillstånd som krävs för att försäkringarna ska gälla. Vi kan alltid erbjuda rätt verktyg och flyttfordon för just dina behov. Vi hjälper dig med alla förekommande flyttjänster i Kalmar såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt. Flyttstädningen utför vi oftast samma dag och vi lämnar garanti på städningen.

Flytthjälp till hela Kalmar

Hos oss får du flytthjälp till hela Kalmar om du så ska flytta en kortare eller längre sträcka. Vår yrkeskunniga personal flyttar ditt flyttgods enkelt och smidigt till din destination i Kalmar. Väljer du oss som flytthjälp i Kalmar får du med andra ord alltid en trygg helhetslösning. Vi tar dig alltid från A till O på ett tryggt sätt.

Företagsflytt

Letar du efter ett företag som kan utföra företagsflytt för dig i Kalmar? I sådant fall ska du kontakta oss. Vi utför företagsflyttningar i Kalmar, allt anpassas till era flyttbehov. Personalen som utför företagsflytten är erfaren, noggrann, punktlig och utför varje företagsflytt med stor yrkeserfarenhet.