FLYTTFIRMA I HUDIKSVALL
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Kontakta oss på Flyttkillarna i Hudiksvall

Har du funderingar över din flytt och undrar över kostnader och vad vi kan erbjuda så kontakta oss på 010-206 7006. Det går också att få snabbkontakt för att se vad den ungefärliga kostnaden för flytten blir. Om du fyller i den större Offertförfrågan får du ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Hudiksvall mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Flytta privat

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla Flyttjänster – Flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt, tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även hjälpa er med en handyman som kan hjälpa er sätta upp tavlor, gardinstänger mm. om så önskas. 

Flytta kontor eller företag

Att flytta ett kontor eller ett företag ställer extra höga krav på kunnande. En annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplaner hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Behöver du hjälp med att flytta kontoret/företaget kan vi utföra flytten alla dagar i veckan för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

Flyttstädning

När flytten väl är genomförd måste den gamla bostaden eller lokalen flyttstädas. Detta kan du tryggt lämna över i våra händer, vi genomför städningen så snart det är möjligt. Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen.