Flyttfirma Hudviksvall

Flyttfirman Flyttkillarna i Hudiksvall

 

Välkommen till en flyttfirma i Hudviksvall som står utför alla typer av flyttuppdrag, både privata flyttningar och företagsuppdrag. Vi står för personliga flyttjänster med ansvar och erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Hudiksvall med omnejd, men även flyttningar inom och utom landet. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag och strävar alltid efter att ha 100% nöjda kunder.

Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Du kan tryggt överlämna flyttningen till vår flyttfirma i Hudiksvall

 

Kontakta oss på Flyttkillarna

Har du funderingar över din flytt och undrar över kostnader och vad vi kan erbjuda så kontakta oss på 010-206 7006. Det går också att göra en snabb förfrågan för att se vad den ungefärliga kostnaden för flytten blir. Om du fyller i den större Offertförfrågan får du ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Hudiksvall mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Flytta privat

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla Flyttjänster – Flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt, tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och kan även hjälpa er med en handyman som kan hjälpa er sätta upp tavlor, gardinstänger mm. om så önskas. 

Flytta kontor eller företag

Att flytta ett kontor eller ett företag ställer extra höga krav på kunnande. En annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplaner hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Behöver du hjälp med att flytta kontoret/företaget kan vi utföra flytten alla dagar i veckan för att allt ska gå så smidigt som möjligt.

Flyttstädning

När flytten väl är genomförd måste den gamla bostaden eller lokalen flyttstädas. Detta kan du tryggt lämna över i våra händer, vi genomför städningen så snart det är möjligt. Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.