Flyttjänster sedan 1992

 

Frågor & svar vid flytt

Här får ni svar på dom vanligaste frågorna vid flytt.

Ska du flytta? Boka oss på flyttfirman Flyttkillarna i Gävle

I Gävleområdet finns flera flyttfirmor och det kan vara svårt att hitta bästa alternativet. Det vi sätter allra främst är kvalitén och att kundnöjdheten. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vi har som mål att ha så många nöjda kunder som möjligt.  Hos oss kan du få hjälp med alla förekommande flyttjänster, såsom flyttning, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

Kontakta oss idag!

Behöver du flytthjälp kan du kontakta oss på telefon 010-206 7006. För att få ett pris på flyttningen kan du fylla i Offertförfrågan här nedanför. Du kan också göra en lättare förfrågan via snabbkontakt. För att ta reda på vilken flyttvolym du har, kan du använda kubikräknaren. Vi tar emot alla flyttningar inom Gävle, oavsett storlek.

Privatflytt

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du hjälp av erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Självklart har vi tillstånd för yrkestrafik, vilket man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flytthjälp till hela Gävle

Väljer du att anlita oss som din flytthjälp i Gävle så kan vi garantera dig följande: alltid punktliga flytthjälpstjänster till hela Gävle, erfaren och serviceinriktad personal och trygga flyttar. Med andra ord får du alltid när du anlitar oss för flytthjälp i Gävle en trygg och säker helhetslösning.

Flyttstädning

När flytten är utförd återstår ett moment, att flyttstäda. Ofta känns det som ett tråkigt och jobbigt moment. Därför är det en bra idé att anlita vår flyttfirma för att utföra flyttstädningen. Oftast utförs denna samma dag som flytten och vi lägger sen nyckeln i brevlådan. Vi lämnar alltid garanti på våra flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag eller kontor ställer höga krav på kunnande och erfarenhet. Det är viktigt med planering för att flytten inte ska dra ut på tiden. Vi utför företagsflyttningar i Gävle, allt anpassas till era flyttbehov.