Flyttfirma Falun

Flyttfirma i Falun – Flyttkillarna

 

Vi är en flyttfirma i Falun som erbjuder alla tänkbara flyttjänster. Vi har goda referenser och är kända för att ta ansvar och leverera ett bra jobb.  Behöver du hjälp med flyttjänster som flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering, tunglyft, pianoflytt eller flygelflytt i Falun med omnejd så är vi det rätta valet för dig. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Behöver ni hjälp av en flyttfirma i Falun så når ni oss på 010-206 7006. Det går också bra att göra en snabb förfrågan eller fyll i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris.

 

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Falun

Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Falun och Dalarna, men utför även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi hjälper dig att hitta den bästa flyttlösningen och eftersom det finns flera flyttfirmor i Falun så vi sätter flyttkvalité framför allt då vi vill ha nöjda kunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda och villiga att rekommendera oss till andra.

Privatflyttning och flyttstädning

Flyttkillarna har allt som krävs för att flytten skall ske så säkert och effektivt som möjligt. När du anlitar Flyttkillarna får du hjälp av erfaren personal som tillhandahåller lämpliga flyttfordon. Vi har alla tillstånd och försäkringar som behövs för att du skall kunna känna dig trygg. Du kan också anlita oss när du behöver få en flyttstädning utförd. Oftast fixar vi detta samma dag och vi lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls. Flyttkillarna utför företagsflyttningar i Falun anpassat till era flyttbehov. Kontakta oss för offert.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.