FLYTTFIRMA I FALUN
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt > Nationellflytt > Utlandsflytt >

Boka flytt hos oss på Flyttkillarna i Falun

Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Falun och Dalarna, men utför även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi hjälper dig att hitta den bästa flyttlösningen och eftersom det finns flera flyttfirmor i Falun så vi sätter flyttkvalité framför allt då vi vill ha nöjda kunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda och villiga att rekommendera oss till andra.

Privatflyttning och flyttstädning

Flyttkillarna har allt som krävs för att flytten skall ske så säkert och effektivt som möjligt. När du anlitar Flyttkillarna får du hjälp av erfaren personal som tillhandahåller lämpliga flyttfordon. Vi har alla tillstånd och försäkringar som behövs för att du skall kunna känna dig trygg. Du kan också anlita oss när du behöver få en flyttstädning utförd. Oftast fixar vi detta samma dag och vi lämnar garanti på städningen.

Företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls. Flyttkillarna utför företagsflyttningar i Falun anpassat till era flyttbehov. Kontakta oss för offert.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis