Flyttfirma Borås

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Borås!

 

 

Vi är en flyttfirma i Borås som står för personliga flyttjänster med ansvar och. När du flyttar med oss är du i goda händer och vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Flyttjänster: packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunglyft som pianoflytt och flygelflytt. Vår flyttfirma utför lokala flyttningar inom Borås, men även flytt till och från Borås, såväl längre som kortare sträckor. Vi utför även utlandsflyttningar.

 

>Snabb Offert 

 

Hitta rätt flyttfirma i Borås

Det finns flera flyttfirmor i Borås och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är ha så många nöjda kunder som möjligt.

Kontakta Flyttkillarna i Borås idag!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Borås med goda referenser kan ni ringa 010-206 7006 eller ta en SNABB FÖRFRÅGAN ni kan också fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan använda när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja det som passar just dina behöv. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Borås, både större och mindre.

Privatflyttningar

Vi har allt som behövs för att din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar (på väg) skall gälla. Vi hjälper er med alla flyttjänster i Borås. Vi hjälper dig även att komma på plats i nya bostaden och ställer alla saker på plats. Vi kan även hjälpa er med en Handyman som sätter upp tavlor, gardinstänger mm.

Flyttstädning

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Vi löser självklart även din flyttstädning i Borås, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt & företagsflytt

Vi kontorsflytt är det viktigt att tidsplanen hålls för att ni ska komma igång med produktionen så snabbt som möjligt.  Vi utför företagsflyttningar i Borås 7 dagar i veckan, vi anpassar oss till era behov.

Yrkestrafiktillstånd och Transportöransvarsförsäkring

Måste han ha för att få bedriva yrkestrafik, detta ska du som kund alltid kontrollera så ni INTE flyttar helt oförsäkrat, en flyttfirma skall ALLTID kunna uppvisa TRANSPORTÖRANSVARSFÖRSÄKRING kan dom inte uppvisa detta kör dom olaglig yrkestrafik som kan bli en dyr affär för dig som kund.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.