FLYTTFIRMA I BORÅS
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt > Nationellflytt > Utlandsflytt >

Kontakta oss på Flyttkillarna i Borås idag!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Borås med goda referenser kan ni ringa oss! eller ta en snabbkontakt ni kan också fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan använda när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja det som passar just dina behöv. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Borås, både större och mindre.

Hitta rätt flyttfirma i Borås

Det finns flera flyttfirmor i Borås och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder och goda referenser. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är ha så många nöjda kunder som möjligt.

Privatflyttningar

Vi har allt som behövs för att din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar (på väg) skall gälla. Vi hjälper er med alla flyttjänster i Borås. Vi hjälper dig även att komma på plats i nya bostaden och ställer alla saker på plats.

Flyttstädning

Ytterligare ett jobbigt moment i samband med flytt är att måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Vi löser självklart även din flyttstädning i Borås, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt & företagsflytt

Letar du efter en flyttfirma i Borås som kan hjälpa dig med både kontors- och företagsflytt? Vi på Flyttkillarna har mångårig erfarenhet av att utföra diverse olika företags och kontorsflyttar i Boråsområdet. Vid kontorsflytt är det viktigt att tidsplanen hålls för att ni ska komma igång med produktionen så snabbt som möjligt. Vi utför företagsflyttningar i Borås 7 dagar i veckan, vi anpassar oss till era behov. Kontakta oss om du vill ha hjälp med din kontors- eller företagsflytt. Vi arbetar alltid kundcentrerat.

Yrkestrafiktillstånd och Transportöransvarsförsäkring

Måste han ha för att få bedriva yrkestrafik, detta ska du som kund alltid kontrollera så ni INTE flyttar helt oförsäkrat, en flyttfirma skall ALLTID kunna uppvisa TRANSPORTÖRANSVARSFÖRSÄKRING kan dom inte uppvisa detta kör dom olaglig yrkestrafik som kan bli en dyr affär för dig som kund.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis