Flyttfirma Åkersberga

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Åkersberga!

 

Vår flyttfirma i Åkersberga står för personliga tjänster inom flyttning. Vi har lång erfarenhet och goda referenser inom flyttning. När vår flyttfirma utför arbetet är du i goda händer. Flyttkillarna arbetar med flyttning lokalt i Åkersberga och omkringliggande orter, men utför även flytt inom och utom Sverige. Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer gällande villkor i flyttbranschen. Begär offert!

Kontakta Flyttkillarna idag!

Har ni behov av en flyttfirma i Åkersberga kan ni boka online men ni kan också ringa.För mer exakt pris fyll i vår offertförfrågan. Du kan även beräkna flyttvolymen med hjälp av vår kubikräknare. Vi ger dig flera alternativ så ni kan välja det som passar just era behov. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Åkersberga med omnejd, både mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Hitta rätt flyttfirma i Åkersberga

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Vi fokuserar på flyttkvalitet och nöjda kunder för att sticka ut bland alla flyttfirmor. Flyttkillarna har alla tillstånd som behövs och är försäkrade. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. De flyttjänster vi kan erbjuda är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

Privatflytt

Genom att anlita vår flyttfirma får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi kan även hjälpa dig komma på plats i nya bostaden och kan erbjuda en handyman som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm. All privatflytt utförs alltid med mångårig erfarenhet och personlig service.

Flyttstädning

Genom Flyttkillarna kan du även få hjälp med din flyttstädning. Oftast löser vi detta samma dag och lämnar sedan nyckeln i brevlådan. Du får även garanti på din flyttstädning. Flyttstädningen utförs alltid med största noggrannhet, bra kvalitet och personlig service.

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta från ett kontor eller ett företag ställer höga krav på kunnande och planering. Det är viktigt att tidsplaneringen hålls så att det inte blir onödigt stopp i företagets verksamhet. Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en smidig företagsflytt i Åkersberga. Vi är flexibla och anpassar vårt jobb efter era behov.

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.