Flyttfirma Åkersberga

Flyttjänster sedan 1992

 

Frågor & svar vid flytt

Här får ni svar på dom vanligaste frågorna vid flytt.

Kontakta Flyttkillarna idag!

Har ni behov av en flyttfirma i Åkersberga kan ni boka online men ni kan också ringa.För mer exakt pris fyll i vår offertförfrågan. Du kan även beräkna flyttvolymen med hjälp av vår kubikräknare. Vi ger dig flera alternativ så ni kan välja det som passar just era behov. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Åkersberga med omnejd, både mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Hitta rätt flyttfirma i Åkersberga

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Vi fokuserar på flyttkvalitet och nöjda kunder för att sticka ut bland alla flyttfirmor. Flyttkillarna har alla tillstånd som behövs och är försäkrade. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. De flyttjänster vi kan erbjuda är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

Privatflytt

Genom att anlita vår flyttfirma får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi kan även hjälpa dig komma på plats i nya bostaden och kan erbjuda en handyman som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm. All privatflytt utförs alltid med mångårig erfarenhet och personlig service.

Flyttstädning

Genom Flyttkillarna kan du även få hjälp med din flyttstädning. Oftast löser vi detta samma dag och lämnar sedan nyckeln i brevlådan. Du får även garanti på din flyttstädning. Flyttstädningen utförs alltid med största noggrannhet, bra kvalitet och personlig service.

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta från ett kontor eller ett företag ställer höga krav på kunnande och planering. Det är viktigt att tidsplaneringen hålls så att det inte blir onödigt stopp i företagets verksamhet. Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en smidig företagsflytt i Åkersberga. Vi är flexibla och anpassar vårt jobb efter era behov.