Flyttfirma Schweiz

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Utlandsflytt till och från Schweiz. Vi har hjälpt våra kunder flytta utomlands med ansvar, erfarenhet och goda referenser sen 1992

 

Utlandsflyttningar mellan Schweiz och Sverige. När du flyttar utomlands hjälper vi er genom hela flyttprocessen från dörr till dörr inklusive packning, emballering, förtullning och klarering samt utkörning och inbärningen i er nya bostad. Flytten sker oftast med direkt transporter men vi kör även samtransporter till och från Schweiz. Vi flyttar till och från Schweiz, oftast Geneve men även flyttningar i övriga Schweiz så som Zurich, Bern, Lausanne, Montreux. Övrig flyttservice till Schweiz – packning, montering, emballering, flyttstädning, magasinering. Även specialtransporter till och från Schweiz så som företagsflyttningar, tungt gods och värdegods. Stor kapacitet – Begär Offert!

flyttfirmaflyttkillarnaväxjö

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.