Flyttfirma Schweiz

Utlandsflytt till och från Schweiz sedan 1992. Vi hjälper våra kunder flytta utomlands med ansvar, erfarenhet och goda referenser. Begär offert!

 

flyttfirmaschweizflyttkillarnaUtlandsflyttningar mellan Schweiz och Sverige. När du flyttar utomlands hjälper vi er genom hela flyttprocessen. Vi ser till att alla era saker hämtas säkert och packas ordentligt. Flytten sker med lastbil oftast med direkt transporter. Vi kör även samtransporter till och från Schweiz. Vi tar hand om hela flyttprocessen från dörr till dörr inklusive packning, emballering, förtullning och klarering samt utkörning och inbärningen i er nya bostad.Flyttar till och från Schweiz oftast Geneve men även flyttningar i övriga Schweiz så som Zurich, Bern, Lausanne, Montreux. Vi utför större och mindre bohagsflyttningar. Övrig flyttservice till Schweiz – packning, montering, flyttstädning, magasinering. Även specialtransporter till och från Schweiz så som företagsflyttningar, tungt gods, Piano, flyglar, värdegods. Begär Offert!

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.