Flyttfirma Norge Oslo

Vi har hjälpt våra kunder att flytta till och från Norge sedan 1992 med ansvar, erfarenhet och goda referenser. Begär en offert!

 

flyttfirmaflyttkillarnatrelleborgFlyttjänster, flyttbil till och från Norge oftast Oslo men även flyttningar över hela Norge så som Bergen, Nord Norge, Stavanger, Bergen. Övrig flyttservice till Norge: packning, montering, emballering, flyttstädning, och magasinering. Även specialtransporter så som tungt gods, Piano, flyglar mm. Även företagsflyttningar Norge. Vi hjälper er även med tullpapper i samband med flytt. Skicka oss en förfrågan på Flyttkillarna AB.

Flyttfirman Flyttkillarna AB i Oslo:

Tel: +4723966879

 

Information om tull

Viktig information när man flyttar mellan Sverige och Norge

Flyttförfrågan

Sida 1 av 7

Offertförfrågan

Information om flytt

Specialgods

Enstaka saker värda över 40.000:- sek.

Som kan behöva emballeras extra noga.

Service

Utkörning ingår ((endast Gbg - Borås).

Fönsterputsning ingår.

Minsta debitering 5 kubik.

Pris | Volym

Använd kubikräknaren så ni får fram antak kubik i ert bohag. Bra när man flyttar långt.
KLICKA HÄR

Flyttdatum

KONTAKTINFORMATION

Alla som betalar skatt och är skrivna i Sverige har oftast tillgång till Rut-avdrag (skattereduktion). Kontrollera gärna på Skatteverket på telefon 0771-567 567

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.