Utlandsflytt till och från Italien sedan 1992.

Vi hjälper våra kunder flytta utomlands med ansvar, erfarenhet och goda referenser. Begär offert!

 

Flyttningar, flyttbil till och från Italien oftast Milano men även flyttningar i hela övriga Italien så som Torino, Parma, Genova, Bologna, Florens. Vi utför både större och mindre bohagsflyttningar till Italien. Övriga flyttjänster packning, montering, flyttstädning, magasinering. Även specialtransporter till och från Italien så som Företagsflyttningar, tungt gods, Piano, flyglar mm. Skicka oss en förfrågan på Flyttkillarna AB.

flyttfirmaflyttkillarnaväxjö

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.