Utlandsflytt Italien

Utlandsflytt till och från Italien sedan 1992. Vi hjälper våra kunder flytta utomlands med ansvar, erfarenhet och goda referenser. Begär offert!

 

Flyttningar, flyttbil till och från Italien oftast Milano men även flyttningar i hela övriga Italien så som Torino, Parma, Genova, Bologna, Florens. Vi utför både större och mindre bohagsflyttningar till Italien. Övriga flyttjänster packning, montering, flyttstädning, magasinering. Även specialtransporter till och från Italien så som Företagsflyttningar, tungt gods, Piano, flyglar mm. Skicka oss en förfrågan på Flyttkillarna AB.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.