Vi har hjälpt våra kunder att flytta till och från Finland sedan 1992 med ansvar, erfarenhet och goda referenser. Begär en offert!

 

Flyttningar till och från Finland. Vi kör flyttningar i hela Finland men oftast till och från Helsingfors, men även flyttningar till och från Åbo, Esbo, Vaasa, Tampere, Turku. Större och mindre bohagsflyttningar. Övriga flyttjänster packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter till och från Finland som Piano, flyglar eller företagsflyttningar. Välkommen med er förfrågan till oss på Flyttkillarna AB.

 

 

flyttfirma

 

 

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.

Fyll i offertförfrågan nedan för snabbt svar