Flyttfirma Finland

Utlandsflytt Movers Finland

Helsingfors, Tammerfors, Åbo, Esbo

 

flyttfirmaflyttkillarnauppsalaFlyttningar till och från Finland. Vi kör flyttningar i hela Finland men oftast till och från Helsingfors, men även flyttningar till och från Åbo, Esbo, Vaasa, Tampere, Turku. Större och mindre bohagsflyttningar men dock minst 10 kubik när vi flyttar och från Finland. Övriga flyttjänster packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter till och från Finland som Piano, flyglar eller företagsflyttningar. Välkommen med er förfrågan till oss på Flyttkillarna AB.

 

>Enkel offertförfrågan<

 

Flyttförfrågan

Sida 1 av 7

Offertförfrågan

Information om flytt

Specialgods

Enstaka saker värda över 40.000:- sek.

Som kan behöva emballeras extra noga.

Service

Utkörning ingår ((endast Gbg - Borås).

Fönsterputsning ingår.

Minsta debitering 5 kubik.

Pris | Volym

Använd kubikräknaren så ni får fram antak kubik i ert bohag. Bra när man flyttar långt.
KLICKA HÄR

Flyttdatum

KONTAKTINFORMATION

Alla som betalar skatt och är skrivna i Sverige har oftast tillgång till Rut-avdrag (skattereduktion). Kontrollera gärna på Skatteverket på telefon 0771-567 567

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.

Fyll i offertförfrågan nedan för snabbt svar