Flyttfirma Finland

Vi har hjälpt våra kunder att flytta till och från Finland sedan 1992 med ansvar, erfarenhet och goda referenser. Begär en offert!

 

flyttfirmaflyttkillarnauppsalaFlyttningar till och från Finland. Vi kör flyttningar i hela Finland men oftast till och från Helsingfors, men även flyttningar till och från Åbo, Esbo, Vaasa, Tampere, Turku. Större och mindre bohagsflyttningar. Övriga flyttjänster packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter till och från Finland som Piano, flyglar eller företagsflyttningar. Välkommen med er förfrågan till oss på Flyttkillarna AB.

 

 

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.

Fyll i offertförfrågan nedan för snabbt svar