Flyttfirma i Umeå

Offert kostnadsfri. Ej bindande.

Boka flyttfirma i Umeå

Välkommen till en flyttfirma i Umeå som flyttar med kvalitet och omsorg. Vi månar om dig som kund och sätter alltid dig i centrum, när du flyttar med oss är du alltid i goda händer. Flyttkillarna AB arbetar med flyttar lokalt i Umeå men kan även utföra längre flyttar i Sverige och utomlands. Förutom sedvanlig flytthjälp kan vi erbjuda packning, emballering, montering och magasinering.

Hitta rätt bland flyttfirmor i Umeå

Flyttkillarna AB hjälper dig att hitta den bästa och säkraste lösningen på din flytt. Det finns mer än en flyttfirma i Umeå och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Vi innehar alla tillstånd som behövs och är självklart försäkrade. Vårt mål är att alla våra kunder skall känna sig nöjda efter sin flytt.

Boka flyttning med Flyttkillarna AB

Fyll i offertförfrågan här ovan så får ni priset för vad er flytt kommer att kosta direkt i webbläsaren! Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Ni når oss även på telefonnummer 010-206 7006. 

Privatflytt

Vi på Flyttkillarna AB har alla verktyg som behövs för att genomföra en flytt säkert och effektivt. Genom att anlita oss får du tillgång till experter och lämpligt fordon för din flytt. Förutom olika flyttjänster kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden och erbjuda hjälp med uppsättning av tavlor etc.

Flyttstädning

Vi löser din flyttstädning i Umeå och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att utföra en flytt av ett företag eller kontor ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktigt att den uppsatta tidsplanen hålls för att undvika dyra förseningar för företaget. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra företagsflytt i Umeå. Vi anpassar alltid flytten exakt efter era behov.

Läs mer

FLYTTA ENKELT MED OSS

Vi är en flyttfirma som även har ett större nätverk av erfarna flyttfirmor med kompetent personal, så vi erbjuder en enkel och smidig flytt inom hela Sverige och större delen av Europa.