FLYTTFIRMA I STOCKHOLM
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Boka flytthjälp i Stockholm! Flyttpris på 1 minut

Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Stockholm med omnejd. Vi är en prisvärd & pålitlig flyttfirma med stor kapacitet är. Vi ger dig en tydlig snabb offert och du kan boka direkt om du önskar. Vi utför alla typer av flyttningar lokalt, nationellt och utomlands. Flyttkillarna i Stockholm ger dig komplett flyttservice flytt, pack, städ, tung lyft mm…

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Stockholm

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning i Stockholm. Det finns väldigt många flyttfirmor i Stockholm och för att sticka ut bland alla dessa sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi är givetvis försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs för en seriös flyttfirma. Vårt mål är att alla kunder ska känna sig trygga och bli nöjda med oss som flyttfirma och därigenom rekommendera oss till sina vänner.

Privatflyttningar i Stockholm

Flyttkillarna har allt som krävs för att just din flytt skall ske på ett tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du tillgång till lång erfarenhet, packhjälp och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste flyttfirma ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Oavsett om det är ett stort eller litet flyttuppdrag, genomför vi flytten med högsta kvalitet när det gäller effektivitet och säkerhet.

Företagsflytt i Stockholm

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Du som företagare ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen följs så att ni snabbt kan vara igång igen utan onödigt stillestånd. Vi är en flyttfirma i Stockholm som har det som krävs för att genom föra en företagsflytt. Vi gör företagsflyttningar i Stockholm 7 dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till sin gamla bostad och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Stockholm oftast samma dag. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar, så du kan känna dig trygg med att uppdraget utförs på ett bra sätt.

Yrkestrafiktillstånd och Transportörsansvarsförsäkring

För att bedriva yrkestrafik måste man ha tillstånd och försäkring. Detta ska du som kund alltid kontrollera så ni INTE flyttar helt oförsäkrat. Flyttfirman skall ALLTID kunna uppvisa TRANSPORTÖRSANSVARSFÖRSÄKRING, utan detta kör dom olaglig yrkestrafik. Vi har givetvis de tillstånd och försäkringar som behövs. Vi har fullt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer villkor i flyttbranschen.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

FLYTTJÄNSTER SEN 1992