Flyttfirma Stockholm

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Stockholm!

 

Vi är en flyttfirma i Stockholm som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Stockholm kan hjälpa er med privatflytt (bohagsflytt), kontors/företagsflytt eller flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunga lyft som pianoflytt och flygelflytt. Vi utför flyttuppdrag lokalt i Stockholm och Mälardalen, men vi ombesörjer även nationella flyttar och utlandsflyttar. Alla flyttjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet.

>Snabb Offert

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Stockholm

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning i Stockholm. Det finns väldigt många flyttfirmor i Stockholm och för att sticka ut bland alla dessa sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi är givetvis försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs för en seriös flyttfirma. Vårt mål är att alla kunder ska känna sig trygga och bli nöjda med oss som flyttfirma och därigenom rekommendera oss till sina vänner.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har allt som krävs för att just din flytt skall ske på ett tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du tillgång till lång erfarenhet, packhjälp och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste flyttfirma ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Oavsett om det är ett stort eller litet flyttuppdrag, genomför vi flytten med högsta kvalitet när det gäller effektivitet och säkerhet.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Du som företagare ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen följs så att ni snabbt kan vara igång igen utan onödigt stillestånd. Vi är en flyttfirma i Stockholm som har det som krävs för att genom föra en företagsflytt. Vi gör företagsflyttningar i Stockholm 7 dagar i veckan, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till sin gamla bostad och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Stockholm oftast samma dag. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar, så du kan känna dig trygg med att uppdraget utförs på ett bra sätt.

Boka Flyttkillarna idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Stockholm med omnejd, oavsett storlek.

När du behöver en flyttfirma i Stockholm, ring oss på  08-410 32 20. Det går också bra att använda de verktyg vi har här på hemsidan för att göra en snabb förfrågan eller den lite större offertförfrågan nedan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag I Stockholm mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Yrkestrafiktillstånd och Transportöransvarsförsäkring

För att bedriva yrkestrafik måste man ha tillstånd och försäkring. Detta ska du som kund alltid kontrollera så ni INTE flyttar helt oförsäkrat. Flyttfirman skall ALLTID kunna uppvisa TRANSPORTÖRANSVARSFÖRSÄKRING, utan detta kör dom olaglig yrkestrafik. Vi har givetvis de tillstånd och försäkringar som behövs. Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer villkor i flyttbranschen. All vår personal är försäkrad i FORA.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.