GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER
FLYTTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Flyttfirma i Sandviken – Flyttkillarna AB

Välkommen till en flyttfirma i Sandviken som erbjuder allt inom flyttservice. När du flyttar med oss är du i goda händer med erfarna flyttare. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Sandviken och närliggande orter, men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Genom vårt kvalitetstänk och vårt kunnande kan du alltid känna dig trygg oavsett storlek på uppdraget.

Ska ni flytta? Anlita Flyttkillarna i Sandviken

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och mest effektiva lösningen på din flyttning. Vi sätter alltid flyttkvalité och nöjda flyttkunder främst. Vårt mål är få så många nöjda flyttkunder som möjligt och att alla våra kunder gärna rekommenderar Flyttkillarna. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Sandviken mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Bohagsflytt / Privatflytt

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så smidigt och säkert som möjligt. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster. I Sandviken kan vi åta oss flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt. Du kan även få hjälp av en Handyman som hjälper till med uppsättning av tavlor, gardinstänger mm.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Sandviken. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt i Sandviken

Att flytta ett företag/kontor ställer stora krav på kunnande och planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vår flyttfirma utför företagsflyttningar i Sandviken och anpassar flytten helt efter era specifika beov.