Flyttfirma Sandviken

Flyttfirma i Sandviken – Flyttkillarna AB

 

flyttfirma

Välkommen till en flyttfirma i Sandviken som erbjuder allt inom flyttservice. När du flyttar med oss är du i goda händer med erfarna flyttare. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Sandviken och närliggande orter, men även nationella flyttningar och utlandsflytt. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. Genom vårt kvalitetstänk och vårt kunnande kan du alltid känna dig trygg oavsett storlek på uppdraget.

 

 

 

Hitta rätt bland flyttfirmor i Sandviken

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och mest effektiva lösningen på din flyttning. Vi sätter alltid flyttkvalité och nöjda flyttkunder främst. Vårt mål är få så många nöjda flyttkunder som möjligt och att alla våra kunder gärna rekommenderar Flyttkillarna. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Sandviken mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Bohagsflytt / Privatflytt

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så smidigt och säkert som möjligt. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster. I Sandviken kan vi åta oss flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt. Du kan även få hjälp av en Handyman som hjälper till med uppsättning av tavlor, gardinstänger mm.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Sandviken. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag/kontor ställer stora krav på kunnande och planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i era nya lokaler utan onödigt stillestånd. Vår flyttfirma utför företagsflyttningar i Sandviken och anpassar flytten helt efter era specifika beov.

Kontakt

När ni behöver boka en flyttfirma i Sandviken kan ni göra detta via telefon på 010-206 7006, men ni kan också ta en snabb snabb förfrågan eller fylla i den lite större Offertförfrågan för ett mer exakt flyttpris.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.