Flyttfirma Norrköping

Flyttkillarna – din flyttfirma i Norrköping

flyttfirmaflyttkillarnaorrköping

Flyttkillarna är en flyttfirma i Norrköping som flyttar lokalt i Östergötland, men även inom Sverige och till utlandet. När du väljer att flytta med oss är du i goda händer, med hög kvalitet och lång erfarenhet. Flyttkillarna sätter alltid sina kunder i centrum på alla flyttuppdrag, oavsett storlek på uppdraget.

Boka oss redan idag genom att använda  >Enkel flyttförfrågan. Vill du ha ett mer exakt flyttpris kan du fylla i Flyttförfrågan nedan. Du kan också nå oss på telefon 010-206 7006. Vi har även en kubikräknare så att du kan räkna ut din flyttvolym.

 

Hitta rätt flyttfirma i Norrköping

Flyttkillarna är ditt självklara val av flyttfirma i Norrköping eftersom vi sätter flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda med vår flyttservice och rekommendera oss för både vänner och bekanta.

Privat flytt

Flyttkillarna har allt som krävs för att din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla, du kan själv titta på dessa via länkarna längst ner på hemsidan. Vi hjälper dig med följande flyttservice: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

En del av flytten är den tråkiga flyttstädningen. Du kan anlita oss för din flyttstädning, vi utför den oftast samma dag som du flyttar. Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer krav på kunnande och erfarenhet. En god planering är viktig, så att du inte råkar ut för onödiga förseningar som kostar företaget mycket pengar. Behöver du hjälp med företagsflytt i Norrköping är vi det självklara valet. Vi anpassar flytten efter era behov.

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.