FLYTTFIRMA I MALMÖ
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Boka flyttfirma i Malmö – Flyttkillarna AB

Flyttkillarna önskar dig välkommen till en flyttfirma i Malmö som står för personliga flyttjänster med goda referenser. Om du väljer att flytta med oss är du i goda händer med mångårig flytterfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Malmö, regionalt i Skåne, men även över hela Sverige och utomlands. Flyttservice vi kan erbjuda i Malmö är flyttning, flyttbil, packning, montering, flyttstädning, magasinering, pianoflytt och flygelflytt. Oavsett storlek på din flytt får du samma goda service och vi åtar oss alla typer av uppdrag.

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Malmö!

Det finns många flyttfirmor i Malmö och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité och nöjda flyttkunder framför allt. Vårt mål är goda referenser och nöjda flyttkunder. Givetvis har vi alla försäkringar och tillstånd som behövs för att räknas som en seriös flyttfirma. Du kan se våra olika tillstånd bland länkarna längst ner på vår hemsida.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Malmö kan ni ringa 040-630 44 10, du kan också boka direkt online. Du kan också om du har en lättare fråga gå till snabbkontakt eller fylla i den större flyttförfråganför ett mer exakt flyttpris. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Malmö mindre och större. Vi utför även flyttningar över hela Sverige och utomlands.

Privatflyttningar i Malmö

Flyttkillarna kommer göra allt för att er flytt skall utföras på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita flyttkillarna får du ett flyttföretag med flytterfarenhet och goda referenser. Vi har också lämpliga flyttfordon för olika typer av flyttar. Vi flyttar er lokalt, nationellt och utomlands.

Flyttstädning

Vi utför din flyttstädning i Malmö snabbt och enkelt med garanti. Ofta kan vi göra detta samma dag som flytten sker och du kan själv ägna dig åt att komma i ordning i din nya bostad.

Företagsflytt

När ni skall flytta ert företag ställs krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplanen hålls. Vi utför företagsflyttningar i Malmö efter era flyttbehov.

Få flytthjälp till Malmö redan idag

Om du vill få flytthjälp till Malmö redan idag så ska du inte tveka till att kontakta oss redan idag. Vi utför alltid förstklassiga flytthjälpstjänster i hela Malmö. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller kontaktformulär. Kontakta oss redan idag om du vill ha flytthjälp i Malmö!

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis