Flyttfirma Kristianstad

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttjänster sedan 1992

Tips vid flytt

Här ser du tips och svar på vanliga frågor vid flytt.
Läs mer

Personlig service

Från våra flyttkillar som har lång branscherfarenhet. Men börja gärna med en flyttförfrågan.

Försäkringar

Transportförsäkring som alltid ingår när ni bokar flytt hos oss.
Läs mer

Boka flytt online

Kan du göra enkelt när du flyttar lokalt. Gå bara in på din stad.

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Kristianstad

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Kristianstad och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda. Inget flyttuppdrag är för litet eller för stort för oss, vi tar tacksamt emot alla uppdrag i Kristianstad.

Vill du beställa en flytt eller göra en förfrågan kan du ringa oss eller får snabbkontakt med lättare frågor. Du kan även använda verktyget Offertförfrågan för att få ett mer exakt flyttpris. När du behöver få koll på din flyttvolym kan du använda vår kubikräknare.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har allt som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Anlita oss, ett flyttföretag med flytterfarenhet och goda referenser.  Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Kristianstad: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning Kristianstad

Ett moment i samband med flytt är att du måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser även din flyttstädning i Kristianstad, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Snabbt och effektivt med garanti på flyttstädning.

Företagsflytt eller kontorsflytt

Att flytta ett företag / kontor ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktigt med planering för att få tidsplanen att hålla. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal och kommer igång igen så snabbt som möjligt.  Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för en effektiv företagsflytt. Vi utför företagsflyttningar i Kristianstadsområdet, anpassat till era flyttbehov.