Flyttfirma Kristianstad

Din flyttfirma i Kristianstad!

 

Bor du i Kristianstad med omnejd och behöver hjälp med flytt och andra kringtjänster är du välkommen till Flyttkillarna – din flyttfirma i Kristianstad. Vårt kännetecken är personliga flytttjänster med ansar och lång erfarenhet. Du kan känna dig trygg med din flytt när du anlitar oss. Vi arbetar lokalt i Kristianstad med flyttjänster, men kan även genomföra privat- och företagsflyttar inom och utom Sveriges gränser.

 

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Kristianstad

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns flera flyttfirmor i Kristianstad och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra flyttkunder skall vara nöjda. Inget flyttuppdrag är för litet eller för stort för oss, vi tar tacksamt emot alla uppdrag i Kristianstad.

Vill du beställa en flytt eller göra en förfrågan kan du ringa 010-206 7006 göra en snabb förfrågan. Du kan även använda verktyget Offertförfrågan för att få ett mer exakt flyttpris. När du behöver få koll på din flyttvolym kan du använda vår kubikräknare.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har allt som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Anlita oss, ett flyttföretag med flytterfarenhet och goda referenser.  Vi har yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Kristianstad: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, tungflytt, pianoflytt och flygelflytt.

Flyttstädning

Ett moment i samband med flytt är att du måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser även din flyttstädning i Kristianstad, oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlåda. Snabbt och effektivt med garanti på flyttstäd.

Företagsflytt eller kontorsflytt

Att flytta ett företag / kontor ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktigt med planering för att få tidsplanen att hålla. Det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal och kommer igång igen så snabbt som möjligt.  Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för en effektiv företagsflytt. Vi utför företagsflyttningar i Kristianstadsområdet, anpassat till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.