FLYTTFIRMA HELSINGBORG
GOTT RENOMMÈ & NÖJDA KUNDER

 

Flyttlokalt? Pris på 1 minut Offertförfrågan  Snabbkontakt

Flyttjänster sedan 1992

 

Frågor & svar vid flytt

Här får ni svar på dom vanligaste frågorna vid flytt.

Ska du flytta? Boka flyttfirman Flyttkillarna i Helsingborg

Eftersom det finns många flyttfirmor i Helsingborg kan det vara svårt att välja. Du kan tryggt välja Flyttkillarna, vi är självklart försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda så vi kan samla på oss så många nöjda kunder som möjligt som vill flytta med oss. Vi har lång erfarenhet och kunnande inom flyttområdet och kan ge dig den personliga service du förtjänar.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Förutom alla flyttjänster kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden med en handyman sätter upp tavlor, gardinstänger  etc. 

Kontorsflyttningar

Vi på Kontorskillarna tillhandahåller även kontorsflyttningar. Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och planering. Det är viktigt att tidsplanen hålls för att ni ska komma på plats i er nya lokal utan tidsfördröjning. Vi kan hjälpa dig med din kontorsflytt i Helsingborg alla dagar i veckan, allt för att det ska passa dig och ditt företag.

Flyttstädning

När väl flytten är genomförd behöver den gamla bostaden / lokalen städas. Detta kan du med trygghet överlämna till vår flyttfirma. Vi löser oftast städningen samma dag och garanterar att städningen utförs på ett bra sätt.

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Helsingborg idag kan ni ringa 010-206 7006. Ni kan även göra en enklare förfrågan snabb eller fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja. Det är bara att välja det alternativ som passar er bäst.

Varmt välkomna att boka ert flyttuppdrag hos oss, vi tar oss an alla flyttningar, stora som små.