FLYTTFIRMA I HELSINGBORG
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Boka Flyttkillarna i Helsingborg

Flyttkillarna i Helsingborg ger dig Sveriges snabbaste flyttoffert oavsett om du flyttar lokalt inom Helsingborg, nationellt eller utomlands. Du kan tryggt välja Flyttkillarna, vi är det självklara valet. Vårt mål ambition är 100% nöjda kunder. Vi utför alla typer av flyttuppdrag, med lång erfarenhet och kunnande inom flyttområdet och kan ge dig den personliga service du som kund kan begära av en flyttfirma.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Förutom alla flyttjänster kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden med en handyman sätter upp tavlor, gardinstänger  etc. 

Företag flyttningar

Vi på Kontorskillarna tillhandahåller även kontorsflyttningar. Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och planering. Det är viktigt att tidsplanen hålls för att ni ska komma på plats i er nya lokal utan tidsfördröjning. Vi kan hjälpa dig med din kontorsflytt i Helsingborg alla dagar i veckan, allt för att det ska passa dig och ditt företag.

Flyttstädning

När väl flytten är genomförd behöver den gamla bostaden / lokalen städas. Detta kan du med trygghet överlämna till vår flyttfirma. Vi löser oftast städningen samma dag och garanterar att städningen utförs på ett bra sätt.

Önskar ni hjälpa av en flyttfirma i Helsingborg idag kan ni ringa 010-206 7006. Ni kan även göra en enklare förfrågan snabb eller fylla i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja. Det är bara att välja det alternativ som passar er bäst.

Varmt välkomna att boka ert flyttuppdrag hos oss, vi tar oss an alla flyttningar, stora som små.