FLYTTFIRMA I UMEÅ
OFFERT PÅ 1 MINUT

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Umeå

Välkommen till en flyttfirma i Umeå som flyttar med kvalitet och omsorg. Vi månar om dig som kund och sätter alltid dig i centrum på flyttuppdraget. Vi har mångårig erfarenhet och goda referenser. När du flyttar med oss är du i goda händer med mångårig erfarenhet. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Umeå men kan även utföra längre flyttningar i Sverige och utlandsflytt. Förutom sedvanlig flytthjälp kan vi erbjuda packning, emballering, montering och magasinering. Säkra flyttningar med nöjda kunder är vårt mål.

Hitta rätt bland flyttfirmor i Umeå

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa och säkraste lösningen på din flyttning. Det finns mer än en flyttfirma i Umeå och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi innehar alla tillstånd som behövs och är självklart försäkrade. Vårt mål är att alla våra kunder skall känna sig nöjda efter sin flytt.

Boka flyttning

När ni behöver flytthjälp kan ni ringa 010-206 7006 Det går också bra att använda någon av våra tjänster för offertförfrågan här på hemsidan. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Umeå. Vi utför allt inom flytt lokalt, nationellt.

Privatflyttning

Vi på Flyttkillarna har alla verktyg som behövs för att genomföra en flytt säkert och effektivt. Genom att anlita oss får du tillgång till experter och lämpligt flyttfordon till din flytt. Förutom olika flyttjänster kan vi hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden och erbjuda hjälp med uppsättning av tavlor etc.

Flyttstädning

Vi löser din flyttstädning i Umeå och lägger sen nyckeln i brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att utföra en flytt av ett företag / kontor ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktigt att den uppsatta tidsplanen hålls för att undvika dyra förseningar för ert företag. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra företagsflytt i Umeå. Vi anpassar alltid flytten exakt efter era behov.