FLYTTFIRMA I ÖREBRO
OFFERTPRIS PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttfirman Flyttkillarna i Örebro!

Välkommen till en flyttfirma i Örebro med mångårig erfarenhet samt goda referenser. När du väljer att flytta med Flyttkillarna är du i goda händer och kan lita på att din flytt håller hög kvalité. Vi utför flyttningar lokalt i Örebro med omnejd, men vi utför även flyttuppdrag nationellt och utlandsflyttar. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi kan erbjuda följande flyttservice i Örebro – Flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och hjälper dig grovmöblera. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns ett stort utbud av flyttfirmor i Örebro och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara mycket nöjda med sin flytt och kanske rekommendera vår flyttfirma.

Flyttstädning

Vi kan även stå till tjänst med flyttstädning av din gamla bostad. Ofta kan vi utföra städningen samma dag som du flyttar ut. Du får alltid garanti på din flyttstädning via oss.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer krav på kunnande och tidsplanering, då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal snabbt.  Vi utför företags- och kontorsflytt i Örebro, helt anpassade efter era behov.

Kontakta oss

Hos oss får du Sveriges snabbaste flyttoffert 7 dagar i veckan. Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Örebro idag kan ni ringa oss på 010-206 7006. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Örebro med omnejd, både mindre och större.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis