Flyttfirma Örebro

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttfirman Flyttkillarna i Örebro!

Välkommen till en flyttfirma i Örebro med mångårig erfarenhet samt goda referenser. När du väljer att flytta med Flyttkillarna är du i goda händer och kan lita på att din flytt håller hög kvalité. Vi utför flyttningar lokalt i Örebro med omnejd, men vi utför även flyttuppdrag nationellt och utlandsflyttar. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi kan erbjuda följande flyttservice i Örebro – Flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och hjälper dig grovmöblera. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns ett stort utbud av flyttfirmor i Örebro och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara mycket nöjda med sin flytt och kanske rekommendera vår flyttfirma.

Flyttstädning

Vi kan även stå till tjänst med flyttstädning av din gamla bostad. Ofta kan vi utföra städningen samma dag som du flyttar ut. Du får alltid garanti på din flyttstädning via oss.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer krav på kunnande och tidsplanering, då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal snabbt.  Vi utför företags- och kontorsflytt i Örebro, helt anpassade efter era behov.

Kontakta oss

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Örebro idag kan ni ringa oss på 010-206 7006.  Ni kan också få snabbkontakt och göra en lättare fråga eller använda den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Örebro med omnejd, både mindre och större.

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.