Vi utför pianoflytt & tung lyft

Flyttkillarna AB utför tungflytt med över 30 års erfarenhet. Oavsett vad för tunga lyft som krävs vid din flytt utför vi dessa. Vi har erfarenhet av att ha flyttat bland annat pianon och flyglar åt våra kunder.

För oss på Flyttkillarna AB är ansvar och transparens viktiga ledord vid varje utförd flytt. Med detta menas att vi vill att du alltid ska känna dig säker med att överlåta flytten till oss. Våra över 30 år i branschen har givit oss en kunskaps- och erfarenhetsbank vilka vi med hjälp av alltid kan utföra förstklassiga tungflyttar. Vi innehar även yrkestrafiktillstånd samt gällande försäkringar i Trygg Hansa.

Pianoflytt och flygelflytt med fastpris inklusive försäkring

Våra erfarna flyttkillar hjälper dig med flytt av både piano och flygel. Med vår hjälp kommer pianoflytten eller flygelflytten att ske smidigt, effektivt och mycket säkrare än om ni hade genomfört den själva.

Flyttkillarna AB utför pianoflytt & tungflytt till hela Sverige

Flyttkillarnas smidiga och prisvärda tungflytt går att beställa till hela Sverige. Oavsett om du vill att vi utför flytt av piano, flygel eller andra tungflyttar i Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund eller Uppsala. Hos oss får du alltid en skräddarsydd lösning oavsett vart du befinner dig!

Välkommen att fylla i vårt formulär här ovan för mer information av vad för tungflytt vi kan hjälpa dig med.