FLYTTFIRMA VÄSTERÅS
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Hitta rätt flyttfirma i Västerås

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Vi vill vara det självklara valet för dig oavsett om du ska flytta privat eller om det gäller en företagsflytt. Det finns ett antal flyttfirmor i Västerås och vi ser till att hålla hög kvalitet i allt vi gör, för att sticka ut i mängden. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vår ambition är 100% nöjda kunder.

Boka Flyttkillarna – en flyttfirma i Västerås

Flyttkillarna AB är en prisvärd & pålitlig flyttfirma i Västerås. Vi hjälper er flytta lokalt i Västerås och Mälardalen och utför allt inom flytt för privatpersoner & företag. För oss är det viktigt att erbjuda god flyttservice genom hela flyttprocessen. Vi hjälper er med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt eller bohagsmagasinering.

Flytthjälp i Västerås

Sveriges snabbaste flyttpris, fyll i offertförfrågan så får ni pris direkt 7 dagar i veckan. Ni kan välja att boka direkt eller återkomma senare. Vi utför allt typer av flyttuppdrag inom Västerås, men även nationellt och utomlands. Välkommen att kontakta oss på Flyttkillarna i Västerås.

Privatflytt / bohagsflytt

Flyttkillarna har alla de verktyg som krävs för att din flytt skall ske på ett säkert och effektivt sätt. Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Västerås: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt.

Vi kan även hjälpa dig med den jobbiga flyttstädningen. Du kan koncentrera dig på att komma i ordning i nya bostaden medan vi utför städningen av den gamla. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt /Företagsflytt

Att flytta ett företag/kontor ställer krav på kunnande och säkerhet. Du måste känna dig trygg med flyttfirman när t ex datorer och annan känslig utrustning ska flyttas. Det är också viktigt att tidsplanen hålls för att undvika förseningar. Vi utför företagsflyttningar, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis