Flyttfirma Västerås

Boka Flyttkillarna – en flyttfirma i Västerås

 

flyttfirma

Flyttkillarna AB är en prisvärd & pålitlig flyttfirma i Västerås. Vi hjäper er flytta lokalt i Västerås och Mälardalen och utför allt inom flytt för privatpersoner & företag. För oss är det viktigt att erbjuda god flyttservice genom hela flyttprocessen. Vi hjälper er med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt eller bohagsmagasinering.

 

 

Hitta rätt flyttfirma i Västerås

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just din flytt. Vi vill vara det självklara valet för dig oavsett om du ska flytta privat eller om det gäller en företagsflytt. Det finns ett antal flyttfirmor i Västerås och vi ser till att hålla hög kvalitet i allt vi gör, för att sticka ut i mängden. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda och därmed rekommendera oss till andra som står i begrepp att utföra en flytt.

Kontakta oss nu

När ni behöver  hjälp av en flyttfirma i Västerås idag kan ni göra en kan ni göra en snabb förfrågan eller använda den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Det går också bra att ringa 010-206 7006. Vill du få koll på din flyttvolym kan du använda vår kubikräknare. Vi utför allt inom flytt i Västerås, både mindre och större uppdrag. Välkommen att kontakta oss.

Privatflytt / bohagsflytt

Flyttkillarna har alla de verktyg som krävs för att din flytt skall ske på ett säkert och effektivt sätt. Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Västerås: flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt.

Vi kan även hjälpa dig med den jobbiga flyttstädningen. Du kan koncentrera dig på att komma i ordning i nya bostaden medan vi utför städningen av den gamla. Vi lämnar garanti på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt /Företagsflytt

Att flytta ett företag/kontor ställer krav på kunnande och säkerhet. Du måste känna dig trygg med flyttfirman när t ex datorer och annan känslig utrustning ska flyttas. Det är också viktigt att tidsplanen hålls för att undvika förseningar. Vi utför företagsflyttningar, allt anpassas till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Page 1 of 4

Stor kapacitet - Begär offert!

Kostnadsfri offert. Ej bindande.

Information om flytt

Service

Har ni föremål med högt värde eller högt affektionsvärde. Piano, flygel, värdeskåp, tunglyft?

Meddela oss! Så vi får rätt förutsättningar att utföra er flytt.,

KONTAKTINFORMATION

Viktigt

kontakt via

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.