FLYTTKILLARNA I UPPSALA
OFFERT PÅ 1 MINUT

 

Lokalflytt> Nationellflytt> Utlandsflytt>

Flyttkillarna – din flyttfirma i Uppsala

Välkommen till en flyttfirma i Uppsala som utför flyttjänster med kvalitet och effektivitet. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi har mångårig erfarenhet och goda referenser. Vår flyttfirma tar emot flyttningar lokalt i Uppsala och regionalt i hela Uppland, men utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Vi sätter flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med sin flytt och vilja rekommendera oss till andra.

Anlita oss för flytthjälp i Uppsala 

Du kan använda snabbkontakt eller fyll i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris, när du behöver hjälp av en flyttfirma i Uppsala. Givetvis kan du även ringa oss på telefon 010-206 7006. Använd vår kubikräknare om du behöver kolla din flyttvolym. Vi utför allt inom flytt i Uppsala och tar emot alla uppdrag, stora som små.

Flytta privat

Hos Flyttkillarna i Uppsala får du erfaren hjälp att genomföra din flytt på allra bästa sätt.  Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Uppsala såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt. Vi kan också hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Uppsala samma dag eller när ni önskar. Garanti lämnas såklart på alla flyttstädningar i Uppsala. Du kan lugnt lämna över städningen till oss och själv koncentrera dig på att komma i ordning i din nya bostad.

Flytta kontor eller företag

Att flytta ett företag eller ett kontor ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktigt att den uppgjorda tidsplanen hålls så att ni kan flytta in i era nya lokaler utan tidsfördröjning och onödigt stopp i produktionen. Vi utför företagsflytt i Uppsala och anpassar denna helt efter era behov.

Flyttjänster sedan 1992

 

Försäkringsbevis  

Transportörförsäkringsbevis