Flyttfirma Uppsala

Flytta med ansvar, erfarenhet och goda referenser

Flyttkillarna – din flyttfirma i Uppsala

Välkommen till en flyttfirma i Uppsala som utför flyttjänster med kvalitet och effektivitet. När du flyttar med oss är du i goda händer, vi har mångårig erfarenhet och goda referenser. Vår flyttfirma tar emot flyttningar lokalt i Uppsala och regionalt i hela Uppland, men utför även nationella flyttar och utlandsflyttar. Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Vi sätter flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda med sin flytt och vilja rekommendera oss till andra.

Kontakta oss idag!

Du kan använda snabbkontakt eller fyll i den lite större flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris, när du behöver hjälp av en flyttfirma i Uppsala. Givetvis kan du även ringa oss på telefon 010-206 7006. Använd vår kubikräknare om du behöver kolla din flyttvolym. Vi utför allt inom flytt i Uppsala och tar emot alla uppdrag, stora som små.

Flytta privat

Hos Flyttkillarna i Uppsala får du erfaren hjälp att genomföra din flytt på allra bästa sätt.  Vi hjälper dig med alla flyttjänster i Uppsala såsom flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt. Vi kan också hjälpa dig att komma på plats i nya bostaden.

Vi löser självklart även din flyttstädning i Uppsala samma dag eller när ni önskar. Garanti lämnas såklart på alla flyttstädningar i Uppsala. Du kan lugnt lämna över städningen till oss och själv koncentrera dig på att komma i ordning i din nya bostad.

Flytta kontor eller företag

Att flytta ett företag eller ett kontor ställer höga krav på flyttfirman. Det är viktigt att den uppgjorda tidsplanen hålls så att ni kan flytta in i era nya lokaler utan tidsfördröjning och onödigt stopp i produktionen. Vi utför företagsflytt i Uppsala och anpassar denna helt efter era behov.

Ladda ner tips & råd inför din flytt (PDF).

TIPS & RÅD

Använd vår kubikräknare för flyttvolym.

KUBIKRÄKNARE

Vanliga frågor och svar vid flytt.

FRÅGOR & SVAR

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma som flyttar lokalt i hela Sverige med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en flyttfirma med komplett flyttservice. Kontakta oss på Flyttkillarna AB.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö. Våra flyttjänster är flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, flyttstädning. Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen med våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan Danmark, Köpenhamn, Norge, Oslo. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper er med allt vid utomlands.