Utlandsflytt Belgien - Bryssel

Utlandsflytt till och från Belgien, Bryssel sedan 1992. Vi hjälper våra kunder flytta utomlands med ansvar, erfarenhet och goda referenser. Begär offert!

 

Flyttar till och från Belgien men oftast Bryssel, även flyttningar i övriga Belgien. Vi utför både större och mindre bohagsflyttningar till Belgien. Fyttjänster packning, emballering, montering, flyttstädning, magasinering. Vi utför även företagsflyttningar och specialtransporter till och från Belgien samt tungt gods. Vi har yrkestrafiktillstånd och gällande Intyg Yrkesförsäkring Trygga Hansa

Vi hjälper er igenom hela flyttprocessen. Skicka oss en offertförfrågan på Flyttkillarna AB.

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.