Flyttfirma Sundsvall

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Sundsvall

 

flyttfirmaflyttkillarnasundsvall

Vi är en flyttfirma i Sundsvall som står för personliga flyttjänster. Vi sätter alltid dig som kund i centrum oavsett vilken typ av flyttservice du bokar. Vår flyttfirma i Sundsvall kan hjälpa er med privatflytt (bohagsflytt), kontors/företagsflytt eller flyttstädning. Förutom själva flytten erbjuder vi flyttservice som packning, emballering, montering och magasinering. Vi kör även specialtransporter, tunga lyft som pianoflytt och flygelflytt.

Vi utför flyttuppdrag lokalt i Sundsvall med omnejd, men vi ombesörjer även nationella flyttar och utlandsflyttar. Alla flyttjänster utförs med stor noggrannhet och säkerhet.

Vi har givetvis de tillstånd och försäkringar som behövs. Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer villkor i flyttbranschen. All vår personal är försäkrad i FORA.

Hitta rätt flyttfirma i Sundsvall

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning i Sundsvall. Det finns flera flyttfirmor i Sundsvall och för att stå ut sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder och för att sticka ut bland alla dessa sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vi är givetvis försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs för en seriös flyttfirma. Vårt mål är att alla kunder ska känna sig trygga och bli nöjda med oss som flyttfirma och därigenom rekommendera oss till sina vänner.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett effektivt men tryggt och säkert sätt. Genom att anlita oss får du tillgång till erfaren personal och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi hjälper dig med alla typer av flyttjänster i Sundsvall. Oavsett om det är ett stort eller litet flyttuppdrag, genomför vi flytten med högsta kvalitet när det gäller effektivitet och säkerhet.

Flyttstädning

Ett jobbigt moment i samband med flytt är att man måste återvända till gamla bostaden och flyttstäda. Men vi löser självklart även din flyttstädning i Sundsvall oftast samma dag och lägger sen nyckeln i brevlådan. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. Du som företagare ska känna dig trygg när du lämnar över flyttuppdraget till en flyttfirma. Det är viktigt att tidsplanen följs så att ni snabbt kan vara igång igen utan onödigt stillestånd. Vi är en flyttfirma i Sundsvall som har det som krävs för att genom föra en företagsflytt. Vi utför företagsflyttningar i Sundsvall, helt anpassade efter just era flyttbehov.

Boka Flyttkillarna idag!

Oavsett om du ska flytta lokalt eller en längre sträcka, kan du boka oss. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Sundsvall med omnejd, oavsett storlek.

När du behöver en flyttfirma i Sundsvall, ring oss på 010-206 7006 . Det går också bra att använda de verktyg vi har här på hemsidan för att göra en >Enkel flyttförfrågan eller den lite större offertförfrågan nedan för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi är tacksamma för alla flyttuppdrag i Sundsvall mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

 

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.