Flyttfirma Sollentuna

Flyttkillarna – din flyttfirma i Sollentuna!

 

flyttfirmaflyttkillarnaSollentunaUpplandsVäsby

Flyttkillarna är en erfaren och välrenommerad flyttfirma i Sollentuna. Vi erbjuder personliga flyttjänster med engagemang och kvalitet. När du flyttar med oss är du i goda händer eftersom vi har lång erfarenhet av alla typer av flyttjänster.

Vårt mål är att alltid leva upp till, och gärna överträffa, de förväntningar våra kunder har på våra åtaganden.

 

Hitta rätt bland alla flyttfirmor i Sollentuna

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns mängder av flyttfirmor i Sollentuna och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat. Självklart är vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Flyttkillarna arbetar med flyttningar lokalt i Sollentuna. Vi erbjuder alla förekommande flyttjänster såsom emballering, packning, montering, flyttstädning, magasinering och piano- eller flygelflytt.

Kontakta oss direkt

Om du ska flytta till eller från Sollentuna, eller inom lokalområdet kan du ringa oss på 010-206 7006. Det går också att göra en >Enkel flyttförfrågan här på vår sajt. Det går också att använda den lite större flyttförfrågan här nedanför, för att få ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan använda när du vill ha koll på din flyttvolym.

Privat flyttning

Vi på Flyttkillarna AB har allt som krävs för att just din flytt ska ske på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Genom att anlita oss får du tillgång till personal med lång erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste flyttfirma ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flyttstädning

En tråkig och jobbig del i flyttbestyren är att städa bostaden man nyss lämnat. Vi löser självklart även din flyttstädning i Sollentuna oftast samma dag och lägger sen nyckeln i din brevlåda. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Kontorsflytt

Att flytta från ett företag/kontor ställer krav på kunnande och erfarenhet. En viktig del i flytten är planeringen, då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi gör företagsflyttningar anpassade till era flyttbehov.

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.