Flyttfirma Örebro

Flyttfirman Flyttkillarna i Örebro!

 

flyttfirmaflyttkillarnaörebro

Välkommen till en flyttfirma i Örebro med mångårig erfarenhet samt goda referenser. När du väljer att flytta med Flyttkillarna är du i goda händer och kan lita på att din flytt håller hög kvalité. Vi utför flyttningar lokalt i Örebro med omnejd, men vi utför även flyttuppdrag nationellt och utlandsflytter. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag.

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Det finns ett stort utbud av flyttfirmor i Örebro och för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda flyttkunder. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara mycket nöjda med sin flytt och kanske rekommendera vår flyttfirma.

Privatflyttningar

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske på ett så bra sätt som möjligt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma för att försäkringar skall gälla. Vi kan erbjuda följande flyttservice i Örebro – Flyttning, flyttbil, packmästare, packning, montering, flyttstädning, pianoflytt och tungflytt. Vi hjälper dig att komma på plats i nya bostaden och hjälper dig grovmöblera. 

Flyttstädning

Vi kan även stå till tjänst med flyttstädning av din gamla bostad. Ofta kan vi utföra städningen samma dag som du flyttar ut. Du får alltid garanti på din flyttstädning via oss.

Företagsflytt

Att flytta ett företag ställer krav på kunnande och tidsplanering, då det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal snabbt.  Vi utför företags- och kontorsflytt i Örebro, helt anpassade efter era behov.

Kontakta oss

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Örebro idag kan ni ringa oss på 010-206 7006.  Ni kan också göra en snabb >Enkel flyttförfrågan eller använda den lite större >flyttförfrågan för ett mer exakt flyttpris. Vi tar emot alla flyttuppdrag i Örebro med omnejd, både mindre och större.

 

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.