Flyttfirma Alingsås

Boka flyttfirma i Alingsås!

 

Välkommen till en flyttfirma i Alingsås som står för personliga flyttjänster med ansvar. Vi har lång erfarenhet samt goda referenser. Flyttkillarna i Alingsås utför flyttningar såväl lokalt i Alingsås som nationellt, samt utlandsflytt. För oss är det viktigt att erbjuda god flyttservice genom hela flyttprocessen. De flyttjänster vi utför i Alingsås är emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt och bohagsmagasinering. Du kan även få hjälp med flyttstädning av din gamla bostad.

 

Välj rätt flyttfirma i Alingsås

Det finns flera flyttfirmor i Alingsås så för att stå ut i mängden sätter vi flyttkvalité framför allt annat då vi vill ha nöjda kunder. Vi försäkrade och innehar alla tillstånd som behövs. Vårt mål är att alla våra kunder skall vara nöjda efter utfört uppdrag. Vi utför flyttar inom Alingsås men vi flyttar också från och till Alingsås, både längre sträckor och inom närliggande orter som Sollebrunn, Lerum eller Vårgårda.

Privatflyttningar i Alingsås

Flyttkillarna har alla verktyg som krävs för att just din flytt skall ske så bra som möjligt. Genom att anlita oss får du flytterfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla.

Flyttstädning

Vi utför även flyttstädning samma dag eller enligt önskemål. Garanti lämnas på alla flyttstädningar.

Företagsflytt

Att flytta från ett kontor ställer höga krav på kunnande och en annan viktig del i flytten är planeringen så att tidsplan hålls, det är viktigt att ni kommer på plats i er nya lokal så produktionen snabbt är igång igen utan onödigt stillestånd. Vi utför företagsflyttningar i Alingsås alla dagar i veckan.

Kontakta oss idag!

Önskar ni hjälp av en flyttfirma i Alingsås idag kan ni ringa 010-206 7006. Ni kan också göra en snabb  Enkel flyttförfrågan eller fylla i Offertförfrågan (nedan) för ett mer exakt flyttpris. Vi har även en kubikräknare som du kan nyttja när du vill ha koll på din flyttvolym. Vi ger dig flera alternativ så du kan välja vad som passar dig. Vi utför alla typer av flyttuppdrag i Alingsås, såväl stora som små.

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.