Flyttfirma Åkersberga

Boka flyttfirman Flyttkillarna i Åkersberga!

 

flyttfirmaflyttkillarnagoteborg

Vår flyttfirma i Åkersberga står för personliga tjänster inom flyttning. Vi har lång erfarenhet och goda referenser inom flyttning. När vår flyttfirma utför arbetet är du i goda händer. Flyttkillarna arbetar med flyttning lokalt i Åkersberga och omkringliggande orter, men utför även flytt inom och utom Sverige. Vi har egen flyttpersonal samt utrustade flyttfordon med yrkesförsäkring. Vi följer gällande villkor i flyttbranschen. All vår personal är försäkrad i FORA.

 

 

 

Kontakta Flyttkillarna idag!

Har ni behov av en flyttfirma i Åkersberga idag kan ni ringa 010-206 7006. Det går också att göra en snabb >Enkel flyttförfrågan eller fylla i den större Offertförfrågan (nedan) för att få ett exakt flyttpris. Du kan även beräkna flyttvolymen med hjälp av vår kubikräknare. Vi ger dig flera alternativ så ni kan välja det som passar just era behov. Vi tar tacksamt emot alla flyttuppdrag i Åkersberga med omnejd, både mindre och större. Vi utför allt inom flytt.

Hitta rätt flyttfirma i Åkersberga

Vi hjälper dig som kund att hitta den bästa lösningen på din flyttning. Vi fokuserar på flyttkvalitet och nöjda kunder för att sticka ut bland alla flyttfirmor. Flyttkillarna har alla tillstånd som behövs och är försäkrade. Vi sätter alltid våra kunder i centrum på alla våra flyttuppdrag. De flyttjänster vi kan erbjuda är flyttning, packmästare, packning, montering, flyttstädning, magasinering. Vi kör även specialtransporter som tunglyft, pianoflytt, flygelflytt.

Privatflytt

Genom att anlita vår flyttfirma får du erfarenhet och lämpligt flyttfordon till din flytt. Vi har så klart yrkestrafiktillstånd som man måste ha som flyttfirma om försäkringar skall gälla. Vi kan även hjälpa dig komma på plats i nya bostaden och kan erbjuda en handyman som kan hjälpa er att sätta upp tavlor, gardinstänger mm.

Flyttstädning

Genom Flyttkillarna kan du även få hjälp med din flyttstädning. Oftast löser vi detta samma dag och lämnar sedan nyckeln i brevlådan. Du får även garanti på din flyttstädning.

Kontorsflytt / Företagsflytt

Att flytta från ett kontor eller ett företag ställer höga krav på kunnande och planering. Det är viktigt att tidsplaneringen hålls så att det inte blir onödigt stopp i företagets verksamhet. Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en smidig företagsflytt i Åkersberga. Vi är flexibla och anpassar vårt jobb efter era behov.

 

 

Flyttförfrågan

Steg 1 av 6

Stor kapacitet - Begär offert!

Snabb återkoppling. Vi svarar på alla förfrågningar.

Information om flytt

Service

Specialgods

Uppge enstaka föremål som överstiger 1 basbelopp (46.500:-). På föremål som överstiger detta belopp skall med teckna en tilläggsförsäkring.

Som kan behöva emballeras extra noga. Kan vara något som ni är lite extra rädda om som arvegods eller annat med högt affektionsvärde.

Flyttdatum

Om det bara är denna dagen som gäller.

Gärna flexibelt datum vid längre flytt.

KONTAKTINFORMATION

FLYTTA LOKALT

Vi är en flyttfirma i Göteborg som flyttar lokalt i Göteborg med omnejd. Vi hjälper er med även med emballering, packning av lösöre, flytthjälp, bärhjälp, bohagsflytt, pianoflytt, bohagsmagasinering. Vi är en komplett flyttfirma i Göteborg

.

NATIONELL FLYTT

Vi utför nationella flyttningar i hela Sverige, vi kör varje vecka mellan Göteborg, Stockholm, Malmö så boka flytthjälp, flyttbil, bärhjälp, packhjälp, nyttja våra kompletta flyttjänster.

UTLANDSFLYTT

Ska du flytta utomlands? Vi utför utlandsflytt, utrikesflyttningar. Vi flyttar varje vecka mellan (Köpenhamn) Danmark, (Oslo) Norge. När du flyttar utomlands erbjuder vi dig även packning, emballering, flyttbil, bärhjälp. Vi hjälper dig med allt när du skall flytta utomlands.